Gündem Chloe-Serdar Ortaç kimdir?

Chloe-Serdar Ortaç kimdir?

31.12.2016 - 14:53 | Son Güncellenme:

Chloe-Serdar Ortaç çifti yılbaşında Kanal D ekranlarında olacak. Ben Bilmem Eşim Bilir programında Chloe-Serdar Ortaç çifti Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasında birbirinden eğlenceli anlar yaşatacak. Peki Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan kimdir?

Chloe-Serdar Ortaç kimdir

Ben Bilmem Eşim Bilir programında ünlüler geçidi yaşanacak. Kanal D'de ekrana gelecek programda Chloe-Serdar Ortaç çifti yarışacak. İşte Chloe Loughnan ve Serdar Ortaç hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

Chloe Loughnan kimdir?

Ünlü Popçu Serdar Ortaç'ın eşi olan Chloe Loughnan Litvanya asıllı bir mankendir. 1992 yılında dünyaya gelen güzel manken aynı zamanda oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir.

2014 yılında Serdar Ortaç ile dünya evine girerek Türkiye’de uzun yıllar kalacağının sinyallerini veren Loughnan aynı zamanda eşinin kliplerinde de rol alarak kamera karşısında ne kadar iddialı olduğunu gözler önüne sermektedir.

İrlanda’da üniversite eğitimini sürdürürken Paris’te yer alan mankenlik ajansından teklif alması üzerine eğitimini dondurarak Paris’e giden güzel manken burada başarılı projelere imza atarak mankenlik kariyerinde önemli adımlar atmıştır.

Daha sonra ziyaret için geldiği İstanbul’da Serdar Ortaç ile tanışarak yaşadığı ciddi ilişkinin ardından İstanbul’da kalmaya karar veren Chloe Loughnan farkı projelerde yer alarak kariyerini sürdürmüştür.Şu anda Bu Tarz Benim yarışmasında jüri üyesidir.

Oyunculuk eğitimi alan Chloe Loughan bir süre önce ATV'de yayınlanan Beyaz Karanfil dizisinde Berrak rolünü üstlenmiştir.

Haberin Devamı

Chloe-Serdar Ortaç kimdir

Serdar Ortaç kimdir?

16 Şubat 1970 doğumlu sanatçı Serdar Ortaç İstanbul doğumludur. Üç kardeş olan Serdar Ortaç Nesrin Ortaç ve Mehmet Ortaç’ın ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.

İstanbul’da Vakıf Gureba Hastanesi’nde doğan sanatçı, ilk öğrenimini Kocamustafapaşa’da ve orta öğrenimini Suadiye Lisesi’nde bitirmiş ardından Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesi Torna ve Tesviye bölümünde Lise’yi okumuştur. Yüksek öğrenimine Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümünde başladı fakat tahsilini tamamlamadan üniversiteden ayrıldı. 1998 yılında askerlikle ilgili hile yaptığı gerekçesi ile 66 gün cezaevinde yatan Serdar Ortaç 2014 yılında İrlanda’lı Chloe Loughnan ile evlenmiştir.

Serdar Ortaç aslen Kastamonu‘ludur. İnebolu İlyasbey Köyündendir.