Niğde CHP adayı Ömer Fethi Gürer'den basın toplantısı

CHP adayı Ömer Fethi Gürer'den basın toplantısı

21.09.2015 - 13:05 | Son Güncellenme:

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Niğde Milletvekili Adayı Ömer Fethi Gürer, basın toplantısı düzenledi. Milletvekili Adayı Yazar Ömer Fethi Gürer, Adalet Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partili vatandaşlardan emanet oy istedi.

CHP adayı Ömer Fethi Gürerden basın toplantısı

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Niğde Milletvekili Adayı Ömer Fethi Gürer, basın toplantısı düzenledi.
Milletvekili Adayı Yazar Ömer Fethi Gürer, Adalet Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partili vatandaşlardan emanet oy istedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı önünde düzenlenen basın toplantısına çok sayıda vatandaş katıldı. Açıklamada CHP İl Başkanı Erhan Adem ve Milletvekili Adayları Ömer Fethi Gürer, Sevgi Özbek ve Ramazan Ertan el ele vererek Niğdelilerin desteklerini istediler.
Basın açıklamasında konuşan CHP Milletvekili Adayı Ömer Fethi Gürer, “Yalanla, talanla, çalanla işim olmayacak. Eğer diğer partilerin destekleriyle seçilirsem, Niğde’nin sorunu nedir çözümü nedir herkese ispatlayacağım. Bu seçimde sloganımız ’Niğde İçin Birleşiyoruz’ sloganıyla Adalet Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partili bu seçim için emanet oy istiyorum. İş alanlarını artıran, buna çözüm üreten, hayvancılıkla tarımı geliştirirken turizm alanında Niğde’yi öne çıkaracağız. Çünkü turizm demek daha çok aş daha çok iş üreteceğiz. Nevşehir’e gelen 3 buçuk milyon insanın 1 milyonunu Niğde’ye sokabilmek için eğer biz bunu gerçekleştirirsek, patatesçi, domatesçi çiftçimin ürününü sokağa dökülmez ve değer bulur” dedi.
Niğde’nin tarihini bildiğini ve sorunların çözümünün olduğunu anlatan Gürer, konuşmasına şöyle devam etti:
“Niğde’nin acılarını yaşamış bir insanım. Elmanın hayvan yemi olduğunu, patates yola döküldüğünü bilirim. Niğde’nin tarihini bilmeden Niğde’ye hizmet getirdiğini sananlar var. Niğde’ye gübre fabrikası gelecekti 10 yıl önceki gazeteleri açın bakın. Niğde’ye Almanlar geliyor, Çinliler geliyor, Japonlar geliyor bir havaalanını yapamadılar. Niğde’ye anlattıklarını söylediklerini gerçekleştiremeyenler otomotiv fabrikası yapacağız derken Wolsvagen’in kaportasını Niğde’ye anıt diye diktiler” diye konuştu.
Basın açıklaması sonrasında CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, Milletvekili Adayları Ömer Fethi Gürer, Sevgi Özbek ve Ramazan Ertan el ele vererek fotoğraf çektirdi.