Antalya CHP MURATPAŞA NÜFUS MUDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE STANT KURUYOR

CHP MURATPAŞA NÜFUS MUDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE STANT KURUYOR

01.07.2014 - 15:50 | Son Güncellenme:

.

CHP MURATPAŞA NÜFUS MUDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE STANT KURUYOR

2-9 Temmuz tarihleri arasında muhtarlıklarda askıya çıkarılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi seçmenleri askı listesi için CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı 2 Temmuz’da Nüfus Müdürlüğü önünde seçmenlere yardımcı olmak amacıyla stant kuracak.
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan, seçmenlerin en geç 9 Temmuz saat 17.00 ye kadar seçmen listelerini muhtarlıklardan, www.ysk.gov.tr ve www.chp.org.tr internet sitesinde yayınlanacak olan e-secmen uygulamasını kullanarak, kendilerini ve binalarında kayıtlı görünen seçmenleri de kontrol edebileceklerini söyledi. 10 Ağustos ve 24 Ağustos tarihlerine yazlık için Antalya’ya gelecek olanlar veya yayla için ilçelere gidecek olan seçmenlerin mutlaka 2-9 Temmuz tarihleri arasında oy kullanacakları ilçelere ikametlerini almaları gerektiğini söyleyen Erkan, 9 Temmuz gününden sonra nakillerin yapılmayacağını hatırlattı.
Muratpaşa İlçe Nüfus Müdürlüğünün Kışla Mahallesi’nde hizmet vermesi nedeniyle Muratpaşa Belediyesi numarataj servisinin Elmalı Mahallesi Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi’ndeki Elmalı semt veznesinde seçmenlerin işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla hizmet vereceğini söyleyen Erkan, seçmen kaydı için adres tespit tutanağını Valilik çaprazındaki vezneden de alabileceklerini söyledi. Muratpaşa Nüfus Müdürlüğü önünde açacakları stantta seçmenlere dilekçe örneklerini vereceklerini ve neler yapacaklarını anlatarak yardımcı olacaklarını söyleyen Erkan, adliye binasındaki İlçe Seçim Müdürlüğüne tahsis ettikleri araçlarla ulaşımlarını da sağlayacaklarını söyledi.