Teknoloji ChromeBook Pro Araştırması Yapılıyor

ChromeBook Pro Araştırması Yapılıyor

27.06.2016 - 17:52 | Son Güncellenme:

Görünen o ki Google kullanıcılarının Chromebook Pro hakkında ne tür fikirleri olduğuna dair oldukça ilginç bir araştırma yapıyor.

ChromeBook Pro Araştırması Yapılıyor

Şirketin Android için Google Opinion Rewards uygulaması kullanıcılara katıldıkları anonim anketler sonucunda Google Play Store’da kullanmak üzere krediler veriyor. Bir kaç kullanıcıya arama devi Chromebook Pro hakkında sorular sormuş. Bunun yankıları ise ilk olarak Reddit’te duyuldu.

Haberin Devamı
Kullanıcılar Sızdırdı

Feetextreme isimli Reddit kullanıcısı siteye bir ekran görüntüsü yükledi ve bu görüntü de Chromebook’tan daha farklı bir Chromebook Pro’yu nasıl düşünürdünüz sorusu yer alıyor. Diğer bir Reddit kullanıcısı jellofort ise Google’ın Chromebook Pro’nun nasıl olması gerektiği konusunda uygulama üzerinden sorular yönelttiğini dile getirdi. Bu soruların arasında bir de hangi tipte insanların yeni bilgisayarı kullanacağı soruluyor. Pro kelimesi burada Chrome OS işletim sistemine sahip son model bir donanum olabilir. Apple’ın bilgisayarlardan MacBook Pro ve Microsoft’un ürünlerinden Surface Pro 4 gibi. Ancak Google ile beraber Asus, Dell, HP, Samsung ve daha bir çok şirket Chromebook üretiyor.

Chromebook Pixel gibi son model bilgisayarlarda olduğu gibi Chromebook Pro’yu Google sadece kendisi mi üretecek yoksa bu model üçüncü parti üreticiler tarafından da geliştirilebilecek konusu henüz belirli değil. Bu sırada geçtiğimiz ay Goole bir iş ilanı verdi. Bu ilanda tanım olarak Chromebook Pixel için Kalite Mühendisi ibaresi yer alıyor. Buradan yola çıkarak Pixel’i üçüncü parti üreticlerde üretecek de diyebiliriz.

Yazarlar