Gündem Çifte cinayet zanlısı bodrumda yakalandı

Çifte cinayet zanlısı bodrumda yakalandı

10.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı akrabaları Mehmet (54) ve Mustafa Kuyumcu’yu (51) tabancayla öldürdüğü iddiasıyla aranan  Mehmet Kuyumcu (38), Çayırdüzü Köyü’nde saklandığı evde yakalandı.

Çifte cinayet zanlısı bodrumda yakalandı

Olay geçen yıl 31 Ağustos’ta yaşandı. Ali Kuyumcu ile oğlu Mehmet, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan akrabaları Mustafa Kuyumcu ve kardeşi Mehmet Kuyumcu ile tartıştı. Tabancalarını çeken baba oğul, Kuyumcu kardeşlere kurşun yağdırdı. Hastaneye kaldırılan iki kardeş yaşamını yitirdi.
Tutuklandı
Olayın ardından otomobille kaçmaya çalışan Ali Kuyumcu ve oğlu Mehmet Kuyumcu kaza geçirdi. Kontrolden çıkarak Fırtına Deresi’ne uçan araçtan yaralı olarak çıkan Ali Kuyumcu yakalandı, oğlu Mehmet Kuyumcu ise kaçarak izini kaybettirdi. Jandarma, Mehmet Kuyumcu’nun sahte kimlikle geçtiği Gürcistan’dan 3 gün önce kaçak yollarla yurda girdiğini belirledi. Çayırdüzü Köyü’ndeki eve baskın düzenleyen jandarma mutfaktaki buzdolabının arkasında bodruma inen merdivenlerin kapağını gördü. Aşağıya inen jandarmalar, bodrumda saklanan Kuyumcu’yu yakaladı. Adliyeye sevk edilen Kuyumcu tutuklandı.