Oyun Dunyasi Çıkış Tarihi Kesinleşen Mad Max’ten Kötü Haber

Çıkış Tarihi Kesinleşen Mad Max’ten Kötü Haber

05.03.2015 - 14:26 | Son Güncellenme:

Aylardır gözlerimizi üzerine diktiğimiz Avalanche Studios, sonunda Mad Max isimli açık dünya öğelerine odaklanan kıyamet sonrası temalı oyununun çıkış tarihini açıkladı. Tabii yanında, kötü haberler getirmeyi de ihmal etmedi. Mad Max çılgınlarının, oyun hakkında şüpheleri hala devam ediyor.

Çıkış Tarihi Kesinleşen Mad Max’ten Kötü Haber

Aylardır gözlerimizi üzerine diktiğimiz Avalanche Studios, sonunda Mad Max isimli açık dünya öğelerine odaklanan kıyamet sonrası temalı oyununun çıkış tarihini açıkladı. Tabii yanında, kötü haberler getirmeyi de ihmal etmedi.

Mad Max çılgınlarının, oyun hakkında şüpheleri hala devam ediyor (bunlardan biri de benim). Yine de güzel haberleri vermekten geri kalmayalım. Mad Max, 1 Eylül tarihinde Kuzey Amerika’da, 4 Eylül tarihinde ise Avrupa’da piyasaya çıkacak. Oyun, PS3 ve Xbox 360 platformlarında iptal edilirken, PS4, Xbox One ve PC çalışmalarına devam ediyor.

Her ne kadar eski nesil platformlarda ertelense bile Warner Bros. Interactive Entertainment, oyunu ön sipariş edenlere yeni sürprizini açıkladı. Ön sipariş ile oyunu satın alanlar, araçları için özel bir zırh olan The Ripper’ı kazanacaklar.