Gündem Çilek Kokusu 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Çilek Kokusu 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

19.10.2015 - 14:19 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranların sevilen dizisi Çilek Kokusu yepyeni bir bölüm ile kaldığı yerden devam ediyor. Heyecanla beklenen Çilek Kokusu 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen son bölümün ardından Çilek 18. bölümünde neler olacağı merak konusu...

Çilek Kokusu 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı  - İzle

Ekranların vazgeçilmez dizisi Çilek Kokusu yeni gününde son bölümü ile ekrana geldi. Son bölümün hemen ardından merakla beklenen Çilek Kokusu yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Nefes kesen sahneleriyle gündemden hiç düşmeyen Çilek Kokusu yeni bölüm için heyecan dorukta.

ÇİLEK KOKUSU 18. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Haberin Devamı



Yapımını Gold Film'in, senaristliğini Aslı Zengin, yönetmenliğini ise Filiz Gülmez Pakman'nın üstlendiği, kadrosunda Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan'ın yer aldığı Çilek Kokusu'nda bu hafta Çağla ve Burak aynı evde izleyici karşısına çıkacak. İleride çok ünlü bir pastacı olmayı düşleyen genç bir kız ile her gününü hovardaca harcayan zengin bir gencin hikayesini anlatan Çilek Kokusu'nun yeni bölümünde oyunlarına bir ortak da bulan Çağla, Aslı'yı çıldırtacak bir hamle yaparak Burak ile aynı evde kalmanın yolunu bulacak.

ÇİLEK KOKUSU 18. BÖLÜM ÖZETİ

Aslı, Volkan, Çağla, Burak dörtlüsü arasında yaşanan maceraları ele alan Çilek Kokusu dizisinin yeni bölümünde; Gani'den dayak yiyen Burak'ın imdadına Volkan yetişir. Aldığı sert darbelerle yere yığılan Burak, bunu kimi yaptığını henüz bilmemektedir. Aslı'nın sert çıkışlarına karşılık savaşını daha sert sürdüren Çağla, Burak ile aynı evde kalmanın yolunu bulurken; Aslı, Burak'ın eski sevgilisiyle aynı evde kalmasına tahammül edemez. Gani'den dayak yiyen Burak bir kez daha Aslı ile Çağla'nın kuşatması altında kalır. Burak, Çağla ile aynı evde kalmaya tahammül edemese de Aslı'nın kıskançlıkları hoşuna gider. Burak, başına gelenleri ailesine anlatacak mı? Gani'nin yaptıkları ortaya çıkacak mı? Aslı ve Çağla savaşında neler yaşanacak? Tüm bu soru işaretleri Çilek Kokusu 18. bölümünde yanıt bulacak.