Gündem Çilek Kokusu 6. son bölümünde kötü sürpriz - İzle

Çilek Kokusu 6. son bölümünde kötü sürpriz - İzle

28.07.2015 - 08:06 | Son Güncellenme:

Ekranların merakla beklenen dizisi Çilek Kokusu 6. son bölümü ile dün akşam izleyiciyle buluştu. Çilek Kokusu son bölümünde Aslı’yı kötü bir sürpriz bekliyordu. Peki nefes kesen sahneleriyle gündemden hiç düşmeyen Çilek Kokusu son bölümünde neler oldu? İşte o ayrıntılar...

Çilek Kokusu 6. son bölümünde kötü sürpriz - İzle

Renkli yaz dizisi Çilek Kokusu 6. bölümü dün akşam yayınlandı. Star Tv'de ekrana gelen Başrollerini Demet Özdemir ve Yusuf Çim'in paylaştığı Çilek Kokusu son bölümünde Aslı, Burak ile aynı evde yaşadığını öğrendi. Dizinin son bölümün ardından haftaya yayınlanacak yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. İşte Çilek Kokusu 7. yeni bölüm fragmanı ve dahası..

ÇİLEK KOKUSU 7. YENİ BÖLÜM FRAGMAN VİDEOSU - İZLE



Yapımını Gold Film ‘in, senaristliğini Aslı Zengin ve yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir,Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan gibi başarılı oyuncuların olduğu, Çilek Kokusu son bölümü ekrana kilitledi.

ÇİLEK KOKUSU SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi odağı olan Çilek Kokusu 6. bölüm fragmanı izleyicilerini fazla bekletmeden yayınlandı. Hayallerinin ve aşkının peşinden koşan Aslı ve çapkın Burak'ın rastlantısal şekilde kesişen yollarını anlatan Çilek Kokusu son bölümünde; daha önce Bodrum'da Aslı'ya kök söktüren Burak, bu kez kendi evinde oyununu oynadı. Tam Burak'tan kurtulduğunu düşünmüşken, bir şok daha yaşayan Aslı adeta çıldırdı.

ÇİLEK KOKUSU 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE



ÇİLEK KOKUSU 6. BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Volkan, Aslı’ya iş buluyor!

Aslı’yla aynı evde yaşadığını gören Burak kendini Aslı’dan gizler ve bu durumla eğlenmeye başlar. Burak’ın evdeki varlığından habersiz olan Aslı, Burak’ın oyunlarına anlam veremez, evde eğlenceli bir köşe kapmaca başlar. Bu arada Volkan, babasıyla konuşarak Aslı ve Gonca’ya kendilerine ait bir spor kulübünde iş ayarlar. İş görüşmesine giden Aslı’yı orada ne yazık ki kötü bir sürpriz beklemektedir.

ÇİLEK KOKUSU 6. BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE

Yazarlar