Dünya Cinayeti aydınlatan selfie

Cinayeti aydınlatan selfie

19.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kanada’da 2 yıl önce kemerle boğularak öldürülen Brittney Gargol’un katili, Facebook’taki bir selfie’den yakayı ele verdi. Cinayette kullanılan kemerin sahibi Cheyenne Antoine tutuklandı

Cinayeti aydınlatan selfie

Kemerden buldular
Kanada’da bir cinayetin katil zanlısı, Facebook’ta yayınlanan selfie sayesinde bulundu. BBC’de yer alan habere göre iki yıl boyunca süren polis soruşturması sonucunda 21 yaşındaki Cheyenne Rose Antoine, 18 yaşındaki arkadaşı Brittney Gargol’u öldürdüğünü itiraf etti. İkilinin cinayet işlenmeden önce Facebook’ta yayınlanan fotoğrafında Antoine’in belindeki kemer, cinayet zanlısı olarak öne çıkmasını sağladı.
7 yıl hapis cezası
Gargol, yol kenarında yanında bir kemerle boğularak öldürülmüş bir şekilde bulunmuştu. Polis, Facebook’taki fotoğraf sayesinde Antoine’in belindeki kemeri fark etti. Bunun üzerine davada birinci şüpheli konumuna gelen Antoine, Gargol’un öldüğü gece beraber eğlendiklerini, daha sonra da kavga ettiklerini anlattı. Kavga etmelerinin üzerine arkadaşını öldürdüğünü söyleyen Antoine, 7 yıl hapis cezası aldı.

Haberin Devamı