Aydın ÇİNE MADRANSPOR’DA TRANSFER ÇALIŞMALARI

ÇİNE MADRANSPOR’DA TRANSFER ÇALIŞMALARI

19.08.2014 - 09:42 | Son Güncellenme:

.

ÇİNE MADRANSPOR’DA TRANSFER ÇALIŞMALARI

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Çine Madranspor, Balıkesirspor’dan kaleci Umutcan Yüksel ve Hacettepe’den orta saha oyuncusu Birkan Kanber ile anlaştı. İki oyuncu da sarı-yeşilli ekibin Gölcük kampına katıldı.
Gölcük’te yoğun bir antrenman ve maç trafiğine giren Çine Madranspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Genç ağırlıklı bir kadro kuran Madranspor’da futbolcuların performansı teknik heyeti memnun ederken, yöneticilerle birlikte transferi yürütüyor. Son olarak Balıkesirspor’un kalecisi Umutcan ve Hacettepe’den Birkan’ı kadrosuna katan Çine Madranspor’un teknik direktörü Gürkan Ferhatoğlu, “Hazırlık maçlarıyla uyum sürecini kısa tutmaya çalışıyoruz. Futbolcularımız sahada ne yapacağını, nerede duracağını iyi bilmeli. Bizim için bu çok önemli” dedi.
AKTAR VE EKİBİNE BAŞARI DİLEĞİ
Aydınspor 1923’e gelen Aydınlı teknik ekibi tebrik eden Ferhatoğlu, “Osman Aktar,Levent Demirel ve Bülent Okkan altyapıdan hocalarım. Benim üzerimde emekleri var.Birkan Duran’da Aydın için gelecek vadeden bir arkadaşımız. Kendilerine istedikleri her zaman destek verebiliriz” diye konuştu.