Zonguldak CİNNET GEÇİREN BABADAN FACEBOOK’TA İLGİNÇ PAYLAŞIMLAR

CİNNET GEÇİREN BABADAN FACEBOOK’TA İLGİNÇ PAYLAŞIMLAR

08.04.2014 - 17:56 | Son Güncellenme:

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde oğlunu, eşini ve kaynanasını tüfekle vurduktan sonra intihar eden Durukan Akcan’ın (30) olaydan 2 saat önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yazdığı mesajlar dikkat çekti.

CİNNET GEÇİREN BABADAN FACEBOOK’TA İLGİNÇ PAYLAŞIMLAR

Kamyon şoförü olduğu öğrenilen baba D.A’nın öğlen saatlerinde Facebook’taki sayfasına "Büyük gün bugün" ve "Oğlumu almaya geldim" şeklinde mesajların yanı sıra "Canı yanan sabretsin, canı yakan da yanacağı günü beklesin" şeklindeki bir hadisi paylaştığı görüldü. Cinnet geçiren baba Akcan, olaydan iki saat önce oğlunun fotoğraflarını da paylaştı.

Haberin Devamı


Edinilen bilgilere göre, eşi ile bir süredir sorunlar yaşayan D.A’nın, saat 15.50 sıralarında eve gelerek oğlunu almak istediğini söyleyince eşi E.A (28) ile tartışmaya başladı. Annesinin oğlunu vermemesi üzerine cinnet geçiren baba D.A önce oğlu R.K.A’ı ardından eşi E.K ile kaynanası G.A’yı (49) av tüfeği ile vurduktan sonra aynı silahı başına dayayarak intihar etti. Olayı gerçekleştiren D.A ile eşi E.A olay yerinde hayatını kaybederken, 8 yaşındaki oğlu R.K.A kaldırıldığı özel hastanede, kaynanası G.A ise Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.


Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.