Gündem Cinnet getiren albay dehşeti!

Cinnet getiren albay dehşeti!

23.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Emekli albay Selahattin Gökhan, 4 ay önce evlendiği eşini beylik tabancasıyla öldürdü, daha sonra kendi yaşamına son verdi. Bir ay önce annesini kaybeden Gökhan’ın psikolojik sorunlar yaşadığı belirtildi

Cinnet getiren albay dehşeti

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde albay rütbesindeyken emekli olan Selahattin Gökhan (62), Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşayan annesinin yanına taşındı. Yaklaşık 2 yıl önce 2 çocuğunun annesi eşinden boşanan Gökhan, Aynur Gökhan (52) ile 4 ay önce dünya evine girdi.

Sık sık tartışıyorlarmış

Bir ay önce annesini yitiren emekli albay Selahattin Gökhan iddiaya göre bunalıma girdi. Psikolojik sorunları olduğu ve eşiyle sık sık tartıştığı ifade edilen Selahattin Gökhan, önceki gün cinnet getirdi. Tartıştığı eşine beylik tabancasıyla 9 el ateş ederek öldüren Gökhan, başına dayadığı tabancanın tetiğini çekti. Silah sesini duyanların ihbarı üzerine gelen jandarma, Selahattin Gökhan ile eşi Aynur Gökhan’ın kanlar içindeki cesetleriyle karşılaştı. Selahattin Gökhan’ın başında kurşun sıyrığı olduğu, ikinci denemesinde yaşamına son verdiği değerlendirildi.

Haberin Devamı

Cinnet getiren albay dehşeti
Vasiyeti yanına gömülmek

Emekli albayın yaşamına son vermeden önce bıraktığı notta, eşiyle birlikte bir ay önce ölen annesinin yanına Güzelçamlı Mezarlığı’na gömülmeyi vasiyet ettiği belirtildi. Aynur Gökhan’ın İstanbul’daki yakınları, cenazenin Güzelçamlı’da toprağa verilmesine karşı çıkarak İstanbul’a götürdü.

Askeri tören düzenlendi

Emekli albay Selahattin Gökhan için Güzelçamlı Hacı İbrahim Pehlivan Camii’nde askeri tören düzenlendi.
Albay Gökhan’ın tabutu, Türk bayrağına sarıldı. Bir bölük askerin arkasında taşınan cenazeye Jandarma Genel komutanı Galip Mendi de çelenk gönderdi. Selahattin Gökhan’ın ilk eşinden olan oğlu öğretim görevlisi Nebi Gökhan ile kızı Münire Gökhan, babalarının tabutuna sarılarak uzun süre ağladı.

Yazarlar