Gündem Cinsel saldırı davasında, sanık ile avukatından çelişkili ifadeler

Cinsel saldırı davasında, sanık ile avukatından çelişkili ifadeler

04.05.2016 - 15:23 | Son Güncellenme:

KAYSERİ’nin Yahyalı İlçesi’nde 2 yıl önce, evlerine odun kesmeye gittiği Ş.Y.’ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Çekilmez Kılınç hakim karşısına çıktı. Mahkemede sanık avukatı A.E.K. müvekkilinin Ş.Y.’yi ailesinden istemek için evlerine gittiğini savunurken, sanık ise aksini söyledi.

Cinsel saldırı davasında, sanık ile avukatından çelişkili ifadeler

Kayseri 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanık Çekilmez Kılınç (40) duruşmaya Kırıkkale’den SEGBİS yöntemi ile katılırken, mağdure S.Ş. (17) de duruşmaya Yahyalı İlçesi’nden SEGBİS yöntemi ile katıldı. Duruşmada sözleri sorulan Çekilmez Kılınç, "Ben, 2 yıl önce S.Ş.’nin bulunduğu eve odun kesmek için gitmiştim. 2 yıl önce gittiğimde evlerinde 2 gün kalmıştım. Onun dışında da toplam 5 gün evlerinde kaldım. Benim taciz olayım söz konusu değildir. Tahliyemi istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

’BENİ TACİZ ETTİ AMA ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM’

Mağdur S.Ş. ise, "Çekilmez Kılınç 2 yıl önce evimize odun kesmek için gelmişti. Bana önceleri dayı gibi yaklaştı. Evde bana değişik davranıyordu. Beni kucaklıyordu. Bana ’dayı deme sevgilim de’ diyordu. Beni hem kendi evimizde, hem de Develi’de 2- 3 defa taciz etti. Ancak kendisinden şikayetçi değilim" diye konuştu.

Sanık Çekilmez Kılınç’ın avukatı A.E.K. ise, "Sanık S.Ş. ile evlenmek istiyordu. İstemek için evlerine gitmişti. Masum bir niyeti vardı. O bakımdan suç oluşmamıştır" ifadelerini kullandı.

Sanık avukatının açıklamalarının ardından Mahkeme Başkanı’nın "Eve evlenme vaadiyle mi gittin?" sorusuna sanık Çekilmez Kılınç, "Hayır evlenme vaadiyle eve gitmedim" yanıtını verdi. Mahkeme raporların beklenmesi için duruşmayı erteledi.