Kültür Sanat Cirque du Soleil için yeni gösteriler eklendi

Cirque du Soleil için yeni gösteriler eklendi

22.08.2016 - 14:21 | Son Güncellenme:

Gösteri sanatlarında yepyeni bir boyut açan dünyanın en ünlü canlı gösteri topluluğu Cirque du Soleil, 3,5 yıllık bir aradan sonra nefes kesici ‘Varekai’ gösterisi ile İstanbul’da.

Cirque du Soleil için yeni gösteriler eklendi

Ekip, Ekim’de izleyicileri, sınırları zorlayan performansları, ağızları açık bırakan akrobatları, renkli kostümleri ve orijinal canlı müzikleri ile hayran bırakmaya geliyorlar. Yoğun ilgi ile karşılanan ve kısa sürede biletlerinin büyük kısmı tükenen gösteri için, istek üzerine 3 seans daha eklendi.

Böylece Varekai, 1-9 Ekim tarihlerinde toplam 11 gösteri ile Ülker Sports Arena’da. Etkinliğin biletleri sadece tixbox.com.tr’de. Bu görsel şöleni kaçırmamak için şimdiden yerinizi ayırtın!

Alchemy Project, Orta Doğu’nun lider etkinlik ve eğlence şirketi, Varekai’yi Istanbul'a getirmekten büyük heyecan duyar. Ilk kez gösterildiği 2002 tarihinden bu yana 23 ülke ve 130 şehirde 10 milyondan fazla seyirci tarafından izlenen Varekai 19 farklı ülkeden 50 kisilik dansçı ve müzisyenlerden oluşan bir ekiple sahneleniyor ve 600 parçadan fazla kostüm kullanılıyor.