Gündem Çoban Yıldızı 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çoban Yıldızı 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

18.05.2017 - 10:48 | Son Güncellenme:

Çoban Yıldızı 12. bölüm ile ekrana geldi. Etkileyici öyküsü, usta oyuncu kadrosuyla dikat çeken Çoban Yıldızı'nda bu hafta Zühre, Seyit ve ailesini korumak için kendisini ateşe attı. Zühre’nin dönüşü baba oğul arasındaki dengeleri bozdu. Çoban Yıldızı 13. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı...

Çoban Yıldızı 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Başrollerini Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci, Selim Bayraktar ve Menderes Samancılar’ın paylaştığı, Most Production tarafından hazırlanan, FOX’un büyük beğeni toplayan dizisi Çoban Yıldızı'nın 12. yeni bölümü ile 18 Mayıs 2017 Perşembe akşamı saat 20:00'da FOX TV'deydi

ÇOBAN YILDIZI 12. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı



ÇOBAN YILDIZI 12. BÖLÜM ÖZETİ

Çoban Yıldızı dizisinde bu hafta Zühre, Seyit ve ailesini korumak için kendisini ateşe atmıştır. Zekkar günlerdir aradığı Zühre’yi karşısında görünce gözü döner. Zühre’nin dönüşü baba oğul arasındaki dengeleri bozar. Seyit, Zühre’yi yanında bulamayınca deliye döner ama bu sefer elinden bir şey gelmeyecektir. Seyit, Zühre’nin gidişini kabullenmek zorundadır.

ÇOBAN YILDIZI 12. BÖLÜM FRAGMANI



ÇOBAN YILDIZI NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Fox TV’de ekrana gelen ‘Çoban Yıldızı’ dizisinde oynayan güzel oyuncu Selin Şekerci, önceki akşam Karaköy’de arkadaşlarıyla eğlendi. İlginç tarzı ve başına bağladığı fularla dikkat çeken güzel oyuncu, Çoban Yıldızı’nın 18 Haziran’da final yapacağını söyledi.

Haberin Devamı

ÇOBAN YILDIZI DİZİSİ GENEL KONUSU NEDİR?

Çoban Yıldızı, Niğde’de doğmuş büyümüş, güzeller güzeli Zühre’nin istemediği halde Kapadokya’da yaşayan, bölgenin zengin ve güçlü adamlarından Fikret Karakaya ile evlendirilmek istemesi ile başlar. Zühre, gücü kudreti elinde tutan Fikret Karakaya’nın karısı olmaya mahkum edilir.

Dürüstlüğü, mertliği, değerlerine bağlılığıyla tanınan, yakışıklı taş ustası Seyit, Kapadokya’ya getirilen Zühre’yle bu süreçte karşılaşırlar. Ve bu karşılaşma, dermanı olmayan, tutkulu, büyüleyici bir aşka dönüşür. Ateş ve su kadar birbirlerinden uzak olsalar da, bu aşk onları o kadar yakınlaştırır. Özgürlükleri sevdalarıdır artık.

Seyit ile Zühre, aşkları önündeki engelleri kaldırma mücadelesine girerler. Ancak aşkları, değdikleri her yeri, herşeyi, yakıp yıkar, küle döndürür. Üstelik karşılarında Fikret Karakaya kadar güçlü bir engel daha vardır. Çoban Yıldızı, Zühre ve Seyit’in Kapadokya’nın masalsı dünyasında başlayıp, İstanbul’a uzanan, soluk soluğa izlenecek, gerilim dozu yüksek bir aşk hikayesi.