Ekonomi Çocuk dostu otelde kampanya dönemi!

Çocuk dostu otelde kampanya dönemi!

27.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çocuklu tatilin önemli adreslerinden biri olan Ela Quality Resort Belek dünya turizm sektöründe prestij olarak kabul edilen ‘TUI Holly ve Top Quality 2015’, ‘HolidayCheck’in, ‘Top Hotels’, Tripadvisor’, Tophotels.ru ödülleri sonrası ‘Türkiye’nin en iyi 10 Aile dostu’ oteli seçildi.

Çocuk dostu otelde  kampanya dönemi

Otel, Everland Q markası ile çocuklara sunduğu hizmetlerle öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Bünyesindeki Everland Q çocuk kulübü ile 0 17 yaş grubu çocuklara özel hizmetler veren Ela Quality Resort Belek’te çocuklar, ‘Çocuk Resepsiyonu’nda karşılanarak tatile başlıyor, spordan tiyatroya, eğitimden beslenmeye kadar tüm yaş gruplarındaki çocuklara yönelik özel hizmetler veriliyor.

Sadakat kart hazır

Otel çocuklara sunduğu özel hizmetlerine bir yenisini daha eklerken, ‘0-12 yaş arasında iki çocuk için ücretsiz tatil’ kampanyası ile anne ve babalara büyük kolaylık sağlıyor. Sadece çocukları değil, büyükleri de düşünen Ela Quality Resort Belek, misafirlerine daha sağlıklı olmak, daha iyi görünmek, bedensel ve ruhsal bütünlüğü sağlamak için de hizmet sunuyor.
Otel, yeni dönemde uygulayacağı “Sadakat Kart” ile sürekli gelen misafirlerine özel tatil imkanları sunmaya hazırlanıyor.