Gündem Çocuklar Duymasın 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Çocuklar Duymasın 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

15.10.2017 - 10:55 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın 12. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Pazar akşamları severek izlenen romantik komedi dizisi Çocuklar Duymasın'da Meltem ve Haluk, Kemal'in ameliyatı için zor bir karar vermek zorunda kalır. Çocuklar Duymasın son bölüm ardından 13. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Çocuklar Duymasın 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Çocuklar Duymasın 12. bölümü ile ekrana geldi. Pazar akşamları ekrana gelen fenomen dizi Çocuklar Duymasın ekrana gelen son bölümde Kemal'in ameliyatı için Meltem ve Haluk zor bir karar vermek zorunda kalır. Çocuklar Duymasın 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR DUYMASIN 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kemal’in ameliyat olması gerektiğini duyan Meltem, babasını bir doktora daha götürmek ister. İkinci gittikleri doktor da ameliyata gerek olmadığını söyleyince Meltem ve Haluk’un aklı karışır. Kemal şimdi ne yapacaktır?

Haberi duyan herkes olaya müdahale etmeye çalışınca ortalık karışır. Haluk ve Meltem’in zor bir karar vermesi gerekmektedir.

Öte yandan Tuna, kas yapmak için ağır spora başlar. Salonu spor salonuna çeviren Tuna, Gönül’ü çıldırtırken, kendini sakatlayınca birbirinden komik anlar yaşanır. Gönül, Merve ve Orçun için bir özel ders hocası ayarlar. Çocukların özel ders hocalarıyla ilk buluşmaları oldukça ilginç olur.