Gündem Çocuklar Duymasın 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

04.02.2018 - 10:12 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın 26. bölümüyle yine heyecan verici bir bölümü geride bıraktı. Kanal D'nin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın'da Tutku, Meltem için kötü bir plan hazırladı ve ortalık karıştı. Peki Çocuklar Duymasın 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Çocuklar Duymasın 26. bölümü ile heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı. Haluk ve Meltem'i ayırmaya çalışan Tutku, yeni bir plan hazırladı ve bu kez Meltem'i gerçekten çok zorlu bir sürece soktu. Peki Çocuklar Duymasın 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇOCUKLAR DUYMASIN 27. BÖLÜM FRAGMANI

Sevilen dizi Çocuklar Duymasın'ın 27. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR DUYMASIN 26. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tutku, Meltem'i tüm çevresinden uzaklaştıracak bir plan yapar!

Haluk’a saplantılı bir biçimde aşık olan Tutku’nun amacı, Meltem’i, Haluk’un ve çevresinin hayatından tamamen yok etmektir. Bunun için Meltem’in uzaklara gitmesi gerekmektedir. Tutku bunun için Meltem’in en çok sinirleneceği planını devreye sokar. Hiç kimse ama hiç kimse Meltem’e inanmayacak, herkes Tutku’ya inanacaktır! Meltem ne derse desin, başta Gönül olmak üzere herkes Tutku’nun masum olduğunu düşünür.

Tutku’nun bir diğer planı da Rüzgar’dır. Rüzgar’ın Meltem’e olan ilgisini kullanan Tutku, Meltem ve Rüzgar’ın birlikte vakit geçirdiklerini Haluk’a göstermek için elinden geleni yapar. Tutku’nun yalanları mutlu bir ailenin hayatını alt üst etmektedir.