Gündem Çocuklar Duymasın 6. bölümde ortalık karışacak!

Çocuklar Duymasın 6. bölümde ortalık karışacak!

25.08.2017 - 11:03 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Çocuklar Duymasın 6. bölümü ile yarın akşam ekrana gelecek. Tuna ve Gönül'ün evlilik yıldönümü yine olaylı geçiyor. İşte Çocuklar Duymasın 6. bölüm fragmanı

Çocuklar Duymasın 6. bölümde ortalık karışacak

Gönül, Tuna için özel bir akşam yemeği hazırlıyor ancak Haluk öyle bir şeye sebep oluyor ki Gönül deliye dönüyor! Haluk, Gönül'ün gazabından kurtulabilecek mi?

Haberin Devamı

Gönül ve Tuna'nın evlilik yıldönümü gelip çatmıştır ancak Tuna'yı kötü bir sürpriz beklemektedir! Dominant Teyze Gönül evlilik yıldönümünde düğün videolarını izlemek ister ancak görüntülerin içinde bulunduğu harddisk açılmayınca olanlar olur!

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Pazar 20.00'de Kanal D'de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN 6. BÖLÜM ÖZETİ

Harddisk Bozuluyor! Düğün Videosu ve Fotoğraflar Gidiyor!

Her seferinde fotoğrafları dijitalden aktarıp eski usül bastırdığı için Taş Fırın Haluk’la dalga geçen Tuna’nın harddiski bozulunca, Tuna ve Gönül’ün düğün videosuna ve fotoğraflarına ulaşılamaz. Gönül evlilik yıl dönümleri için düğün videosunu izlemek isteyince ortalık karışır. Haluk ve Tuna, hiç kimseye bu durumu çaktırmadan harddiski tamir ettirmeyi başarabilecek midir?

Haberin Devamı

Meltem, Haluk’tan sosyal medyada birlikte bir fotoğraflarını paylaşmasını ve altına romantik cümleler yazmasını ister. Taş Fırın Haluk için bu oldukça zordur. Selçuk’un eski karısı Mary, Türkiye’ye geri döner. Amacı Selçuk’un eski sevgilisini ortaya çıkarmaktır.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 6. BÖLÜM FRAGMAN 1

ÇOCUKLAR DUYMASIN 6. BÖLÜM FRAGMAN 2