Gündem Çocuklar Duymasın yayın tarihi belli oldu!

Çocuklar Duymasın yayın tarihi belli oldu!

15.07.2017 - 09:47 | Son Güncellenme:

Merakla beklenen Çocuklar Duymasın yeni bölüm yayın tarihi belli oldu. Ekranların fenomen dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın dizisi yeni bölümleri ile 23 Temmuz Pazar akşamından itibaren Kanal D'de başlıyor. İşte Çocuklar Duymasın ilk bölüm fragmanları...

Çocuklar Duymasın yayın tarihi belli oldu

Çocuklar Duymasın yepyeni hikayeleri ile yakında Kanal D ekranında izleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde her zaman olduğu gibi Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın yer aldığı dizide Havuç karakterine yine Furkan Kızılay'ın hayat vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Öte yandan Çocuklar Duymasın dizisinin küçük oyuncuları Beton Orçun ve Merve'nin inanılmaz değişimleri ise herkesi şaşırtacak türden. Çocuklar Duymasın yeni bölümleriyle yakında Kanal D'de...

Efsane geri dönüyor; Haluk ile Meltem'in sizi kahkahalara boğacak yeni maceraları 23 Temmuz Pazar 20.00'de Kanal D'de ekrana geliyor!

Taş Fırın Erkeği Haluk ile Meltem yine karşı karşıya gelecek; Dominant Teyze Gönül ise laflarını yine esirgemeyecek!

Beton Orçun ve Merve’yi tanımak oldukça zor…

Dominant Teyze Gönül’ün oğlu Beton Orçun ile Zero Tuna’nın kızı Merve, yıllar geçmesi ile büyümüş, TEOG sınavına hazırlanan iki yetişkin olmuştur. Yaş aldıkça sorunları da artan Orçun ve Merve’nin internet dünyasında yaşadıkları, iki üvey kardeş arasındaki sorunlar hem güldürecek hem düşündürecek.

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR DUYMASIN YENİ BÖLÜM FRAGMANI