Gündem Çocuklar Duymasın yeni bölüm ne zaman? 46. bölüm fragman!

Çocuklar Duymasın yeni bölüm ne zaman? 46. bölüm fragman!

29.08.2018 - 09:16 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın 46. bölümü ne zaman yayınlanacak? Dün akşam 46. yeni bölümü ile ekrana gelmesi beklenen ancak yayınlanmayan dizinin sevenleri Çocuklar Duymasın yeni bölüm ne zaman sorusunun cevabını arıyor. İşte detaylar...

Çocuklar Duymasın yeni bölüm ne zaman 46. bölüm fragman

ÇOCUKLAR DUYMASIN YENİ BÖLÜM NEDEN YAYINLANMADI?

Haberin Devamı

Çarşamba akşamı yayınlanacağı duyurulan Çocuklar Duymasın dün akşam yayınlanmadı. Dizinin dün akşam tekrar bölümü ekrana geldi. Çocuklar Duymasın'da Beton Orçun karakterini canlandıran Alperen Khamis'in annesini kaybetmesi nedeniyle yeni bölümün yayınlanmadığı tahmin ediliyor. Yeni bölümün gelecek hafta izleyici ile buluşması bekleniyor.

ÇOCUKLAR DUYMASIN'IN ACI GÜNÜ

Çocuklar Duymasın’ dizisinde Beton Orçun karakterine can veren Alperen Khamis’in anneannesi ve annesi Haziran ayında talihsiz bir trafik kazası geçirmişti. Yaşanan bu kaza sonrası yapılan müdahalelere rağmen Khamis’in anneannesi Zennure Aksu, Haziran ayında hayata gözlerini yummuştu.

Genç oyuncu Alperen Khamis daha bu acıyı üzerinden atamadan bu defa aynı kazada yaralanan ve o zamandan bu yana yoğun bakımda tedavi gören annesi Nilgün Aksu’yu kaybetti. Aksu aynı kazada ağır yaralanmıştı ve uzun bir süredir yoğun bakımda tedavi altındaydı.

Haberin Devamı

İKİ AY HAYAT MÜCADELESİ VERDİ

Aksu, dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Merhumenin cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Tarabya Merkez Camii’nde kaldırılarak aile mezarlığına defnedileceği bilgisine ulaşıldı. (Sözcü-Ömercan Altay)

ÇOCUKLAR DUYMASIN 46. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çocuklar Duymasın 46. Bölüm Fragmanı yayında! Simay ve Havuç'un aileleri tanışmak için birlikte yemeğe çıkıyor! Havuç şikayet nedeniyle karakola gitmek zorunda kalıyor!

Meltem, oğlu Emre'nin evlilik kararı aldığı Karadenizli kız Simay'ı sevememiştir. Haluk ise tam tersine gelin adayı olduğu için çok sevinçlidir. Simay'ın annesi ile konuşan Meltem beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Haluk, dünürlerine hediye koç gönderme kararı alır ve bu talebi Hüseyin'e iletir.

Simay ve Havuç'un aileleri yemekte buluştuğunda ise onları kötü bir sürpriz beklemektedir. Emre hakkında yapılan şikayet, yemek akşamını karakola taşıyacaktır.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 46. BÖLÜM FRAGMANI