Gündem Çocuklar için söyleyecekler

Çocuklar için söyleyecekler

11.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kızını lösemi hastalığı yüzünden kaybeden oyuncu Alper Türedi, bu hastalıkla mücadele eden çocuklar için 19 Nisan’da yardım konseri düzenliyor...

Çocuklar için söyleyecekler

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde ‘Suphi’ karakterini canlandıran oyuncu Alper Türedi, uzun zamandır uğraştığı ‘Bir Dileğim Var’ konserini gerçekleştiriyor. 4 yıl önce kızını lösemi hastalığı yüzünden kaybettikten sonra Türedi, Facebook sayfasından kurduğu ‘Bir Dileğim Var’ grubuyla hastanelerde onkoloji servislerinde yatan çocukların dileklerini yerine getirmeye çalışıyor.

Yener’den Kutsi’ye
İki yılda 440 binden fazla üyesi olan grup son olarak çocuklar için konser düzenlendi. Bugüne kadar çocukların sosyal medya grubunda istediklerini yerine getiren Türedi ve üyeler yine lösemili çocukları sevindirecek adımı attı. 19 Nisan’da İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi’nde lösemili çocuklar için verilecek konserde Hande Yener, Volkan Konak, Emre Altuğ, Zara, Toygar Işıklı, Metin Özülkü, Kutsi, Atalay Demirci, Suat Ersoy, Çağdaş, Rober Hatemo ve Grup Acapella sahneye çıkacak.

Ücret almayacaklar
Gecede sosyal sorumluluk projelerine destek veren Asuman Dabak, Bergüzar Korel, Burak Tamdoğan, Cihat Tamer, Deniz Akkaya, Deniz Çakır, İsmail Hacıoğlu, Levent Ülgen, Hakan Vanlı, Kenan İmirzalıoğlu ve Sinan Engin gibi isimlerde lösemili çocukların yanında olacak. Sahneye çıkan ve çocukların yanında olacak ünlü isimler geceden hiçbir ücret almayacak.

Haberin Devamı

21 hastanede tam 555 çocuk

Bugüne kadar 21 ayrı hastanede 555 çocuğun dileğini yerine getiren Alper Türedi ve grup üyeleri çocukların isteği üzerine oyuncu Serenay Sarıkaya, şarkıcı Kaan Tangöze, futbolcular Emre Belözoğlu ve Emre Çolak’ı çocuklarla buluşturmuştu. Türedi’nin geçen sene ‘Bir Dileğim Var’ kamu spotunda ise Tuba Büyüküstün, Haluk Bilginer, Gökçe Bahadır ve Kenan İmirzalıoğlu gibi isimler Facebook sayfasında ‘Bir Dileğim Var’ için destek istemişti.