Ankara Çomü'de "Proje Pazarı" Toplantısı

Çomü'de "Proje Pazarı" Toplantısı

18.08.2017 - 12:17 | Son Güncellenme:

.

Çomüde Proje Pazarı Toplantısı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Proje Koordinasyon Merkezinin üzerinde çalıştığı "Proje Pazarı" etkinliği için toplantı düzenlendi.

Haberin Devamı

Mühendislik Fakültesi Turgut Özal Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, dekanlar, enstitü müdürleri ve Çanakkale'deki kamu ve özel sektörde çalışan temsilciler katıldı.

Prof. Dr. Özden, proje pazarıyla ilgili çalışmaların ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer başkanlığında kısa süre önce başladığını söyledi.

Projenin amacının kente önemli bir etkinlik kazandırmak olduğunu ifade eden Özden, "Üniversitemiz, bu yıl 25. yılını kutluyor. Bu vesileyle Çanakkalemize önemli bir etkinlik kazandırmak istedik. Bu etkinlik sayesinde ortaya çıkacak ürünleri katma değer olarak hem kentimize, hem üniversitemize kazandırmak istiyoruz. Bu süreci çok hızlı bir şekilde yönetmek istiyoruz. Bu bağlamda sizin önerileriniz de çok önemli. Etkinliğimizin temel noktası 'Çanakkale İçin Bir Projem Var'. Özellikle Çanakkale'yi, tüm kamuyu, özel sektörü ilgilendiren Çanakkale'ye katma değer olacak konuları içeren projesi olan kişileri Proje Pazarı'na davet etmek istiyoruz." diye konuştu.

Haberin Devamı

Toplantıda, Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatör Yardımcısı Uzm. Uğur Serçe, projenin ayrıntılarını katılımcılara aktardı.