Tekirdağ Çorlu'da 33 Stk "Cumhur İttifakı"Na Destek Vereceğini Açıkladı

Çorlu'da 33 Stk "Cumhur İttifakı"Na Destek Vereceğini Açıkladı

21.06.2018 - 18:24 | Son Güncellenme:

.

Çorluda 33 Stk Cumhur İttifakıNa Destek Vereceğini Açıkladı

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu ilçesindeki 33 sivil toplum kuruluşu, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde "Cumhur İttifakı"na destek vereceklerini açıkladı.

Haberin Devamı

İlçedeki sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve hemşehri derneklerinin oluşturduğu Çorlu STK Platformu üyeleri Çorlu Öğretmen Evi'nde basın toplantı düzenledi.

İlim Yayma Cemiyeti Çorlu Şubesi Başkanı ve Çorlu STK Platformu sözcüsü Kurtuluş Ay, Türkiye'nin geleceğini düşünerek 24 Haziran'daki seçimde AK Parti, MHP ve Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından oluşturulan "Cumhur İttifakı"nı destekleyeceklerini açıkladı.

"Etiyopya'da ismini hiç duymadığımız Sidemo Bölgesinde Şeyh Muhammet bir gece vakti el açmış Rabb'ine yalvarıyor, 'Allahı'm sen Türklere ve Türkiye'ye yardım et' diye." diyen Ay, şunları söyledi:

"Filistin'de siyonist köpeklerce parça parça edilmeye çalışan yiğit Filistinlinin, Türk bayrağı ile İsrailli katillerin üzerine atılmasının altında yatan manevi gücün kaynağını bilen var mı? Bugün Suriye'de, Irak'ta, Somali'de, Kosova'da ve daha ismini, yerini bilmediğimiz nice coğrafyada Türkiye için Türkler için nice dua, semaya mirac olmakta. Çünkü Türkiye sadece bir ülke değil, Türkiye sadece Türklerin değil. Türkiye demek, mazluma umut, ezilene şefkat, yersize yurt, açlığa aş demek.

Haberin Devamı

Türkiye demek, yiğitçe, dürüstçe ve mertçe dünya beşten büyüktür diyebilmektir. Tüm bu düşüncelerle millet olarak 24 Haziran'daki tam bağımsız Türkiye'nin doğuşunun arifesini yaşıyoruz. Bugün de en güçlü silahları olan dövizle, ekonomiyle ve dokuz milletten teröristlerden oluşan ordularıyla yine kapımıza dayandılar. Çorlu Sivil Toplum Kuruluşları olarak bizler de aynı sarsılmaz iradeyle diyoruz ki Türkiye son kale. Çorlu Sivil Toplum Kuruluşları olarak bu tarihi süreçte istikrar ve mazlumlar için devam diyor ve Cumhur İttifakı'nı destekliyoruz."