Sivas Cü'de Akademik Unvan Değişikliği Töreni

Cü'de Akademik Unvan Değişikliği Töreni

17.08.2018 - 14:58 | Son Güncellenme:

.

Cüde Akademik Unvan Değişikliği Töreni

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) profesör, doçent ve Dr. öğretim üyesi kadrosuna atanan akademik personel için tören düzenlendi.

Haberin Devamı

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, merkezi yemekhanede düzenlenen törene, Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Prof. Dr. Ali Taşkın, Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, Rektör Danışmanları Dr. Öğretim Üyesi Enis Baha Biçer, Dr. Öğretim Üyesi Taner Çifçi, Genel Sekreter Doç. Dr. Hakan Yekbaş ve akademik kadroya yeni atanan öğretim elemanları katıldı.

Rektör Yıldız, törende yaptığı konuşmada, "Sizlerden beklentimiz üniversitemizin adını yükseltecek çalışmalar yapmanız. Bu konuda her türlü destekçiniz olduk ve olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Ülkenin ekonomik bir savaşla karşı karşıya olduğuna dikkat çeken Yıldız, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Üniversite olarak üzerimize düşen şeyler var. İsraftan kaçınacağız. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda ürüne dönüşecek projeler yapmalıyız. Çünkü yerliliğin, yerli üretimin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık. Üniversitemize yapılacak bütün alımlarda yerli malını kullanılmasını teşvik edeceğiz."

Rektör Yıldız daha sonra unvanı değişen öğretim üyelerine belgelerini ve hediyelerini verdi.

Yazarlar