Gündem Çukur 6. yeni bölümden ilk sahne herkesi ekrana kilitledi!

Çukur 6. yeni bölümden ilk sahne herkesi ekrana kilitledi!

20.11.2017 - 08:57 | Son Güncellenme:

Çukur son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Son bölümün hemen ardından 6. yeni bölümden ilk sahne de yayınlandı. Yamaç ve babası arasında kritik bir konuşma geçiyor. Yamaç her şeyin başına geçecek mi? Babasından şok eden teklif...

Çukur 6. yeni bölümden ilk sahne herkesi ekrana kilitledi

Çukur dizisi 5. bölümüyle bu akşam Show TV'de ekranlara geldi. Çukur yeni bölümde Yamaç'ın haini bulmak için kolları sıvamasıyla heyecan doruk noktasına çıktı.

Haberin Devamı

ÇUKUR 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV'nin bu yıl yayın hayatına başlayan iddialı dizisi Çukur'un 5. bölümü bu akşam yayınlandı. Dizinin hayranları merakla Çukur 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun cevabını aradı. Sevilen dizi Çukur'un 6. bölümden ilk sahne yayınlandı.

ÇUKUR 5. BÖLÜM ÖZETİ

Yamaç, ne pahasına olursa olsun aralarındaki haini bulmaya kararlıdır. Ancak karşısında büyük bir engel vardır. Yamaç’ın, herkesi aileden biri olarak gören İdris’i bu ihtimale inandırması, haini bulmasından çok daha zorlu olacaktır.

Baba-oğul arasındaki tansiyon giderek yükselir. Koçovalı kadınları arasında da fırtınalar eser. Sena’nın, Sultan Koçovalı’nın kurallarına uymaya niyeti yoktur. Dört duvar arasından dışarı adım attığı an mahalleden tanıştığı biri, ona Çukur’un gerçek yüzünü gösterecektir. Kendisiyle ilgili gerçeklerin ortaya çıkmaması için en yakınındakileri bile ateşe atmaktan çekinmeyen Selim, geri dönüşü olmayan bir hata yapar.

Haberin Devamı

Mahalleye hızlı bir giriş yapan Vartolu ise Çukur’un sakinlerinin sevgisini kazanmak için adım atar. İdris Koçovalı’nın yerine göz diken Vartolu, asıl savaşı başlatacaktır.