Cumartesi Açıkhava’da yıldızlı geceler

Açıkhava’da yıldızlı geceler

22.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Nilüfer, Kenan Doğulu, Yıldız Tilbe ve Edis Bellona Harbiye Açıkhava Konserleri’nde hayranlarına müzik ziyafeti yaşatacak.

Açıkhava’da yıldızlı geceler

İstanbul’da yazın en sevilen adresi Harbiye Açıkhava müziğin kalbi olmaya devam ediyor. Yerli ve yabancı pek çok müzisyeni ağırlayan tarihi sahne bu sezon da yazın keyfini İstanbul’da çıkaracakların uğrak noktalarından olacak. Bellona Harbiye Açıkhava Konserleri İstanbulluların yanı sıra hayranı olduğu sanatçıyı bu tarihi sahnede izlemek için şehir dışından gelen dinleyicileri de ağırlıyor. Bu hafta müzikseverleri şarkılarıyla coşturacaklar isimler arasında kimler yok ki...

Haberin Devamı

Türk pop müziğinin tartışmasız en iyi isimlerinden Nilüfer Atlantis organizasyonuyla düzenlenen Bellona Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sahne alacak. Pek çok şarkıya güçlü yorumuyla hayat vermiş ünlü sanatçı 28 Haziran Cuma akşamı sevenleriyle Harbiye’de buluşacak. Biletler 60 ile
260 lira arasında.

Kısa sürede herkesin beğenisini toplayan Edis Bellona Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında 25 Haziran Salı akşamı sahnedeki yerini alacak. Atlantis Yapım ve SM Prodüksiyon işbirliği ile gerçekleşecek konser 25 Haziran Salı akşamı saat 21.00’de. Biletler 75.50 ile 220 lira arasında.

Bellona Harbiye Açıkhava Konserleri’nde sevenleriyle 27 Haziran Perşembe akşamı buluşacak Kenan Doğulu hem dinamik ve eğlenceli hem de duygusal şarkılarıyla hayranlarına unutulmayacak bir gece yaşatacak. Atlantis Yapım ve SM Prodüksiyon organizasyonuyla düzenlenecek konser saat 21.00’de. Biletleri 60 liradan başlıyor.

Haberin Devamı

Yıldız Tilbe, Atlantis Yapım ve SM Prodüksiyon organizasyonuyla gerçekleşecek Bellona Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sevenleriyle buluşuyor. 24 Haziran Pazartesi akşamı sahneye çıkacak Tilbe, çılgın dansları ve eğlenceli şarkılarıyla hayranlarına seslenecek. Biletler 80 ile 275 lira arasında.