Cumartesi Angelina Jolie’nin dövmeleri artık tişörtlerde

Angelina Jolie’nin dövmeleri artık tişörtlerde

28.08.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Bebek’teki Red Cat Tattoo Mustafa Koç, Pınar Altuğ, Eda Taşpınar, Mehmet Okur gibi birçok ünlünün dövme yaptırdığı bir adres. Sahibi Emrah Çakın ünlü sanatçıların dövmelerini yaptırmak isteyip de yaptıramayanlar için dövmeleri özel tişörtlere bastırıyor. İlk tişörtte Angelina Jolie’nin dövmeleri var

Angelina Jolie’nin  dövmeleri artık tişörtlerde

Emrah Çakın’ın bu işe başlamasının en önemli nedeni dükkanına gelen müşterilerinin çoğunluğunun Angelina Jolie’nin dövmelerini beğeniyor olması. Çakın, müşterilerinin bu dövmeyi büyük olması nedeniyle yaptıramadıklarını belirtiyor. Bundan yola çıkarak bu dövmeyi yeniden çizmeye ve bunları birinci sınıf kalitede bir tişörte basmaya karar vermiş. Beckham’ın dövmeleri de aynı şekilde beğenildiği için arkadan ikinci olarak onun tişörtü geliyor.
Emrah Çakın her tişörtten 500’er tane üretiyor. Her tişörtün içinde bir de seri numarası bulunuyor. Tişörtlerin penyesi yüzde 90 pamuk yüzde 10 likradan oluşuyor ve İtalya’da üretiliyor. Marka olarak ise dövme dükkanının adı olan Red Cat ismini kullanıyor.
Çakın’a göre şu sıralar Rihanna’nın dövmeleri çok beğeniliyor, vücudunun çeşitli yerlerinde bulunan ufak ufak dövmeler de tişört olmaya oldukça uygun. Daha sonra Robbie Williams’ın da dövmelerini yapmayı düşündüğünü söyleyen Emrah Çakın zaman içinde isteğe bağlı olarak kişiye özel tişört yapabileceğini de ekliyor.
Tişörtler blok baskıyla üretiliyor ve dövmeyle birebir aynı renkte. Tişörtler “shop.tattoomatic.com” adlı internet sitesinde 120 TL’ye satılıyor.