Cumartesi Annelerin ve çocukların tüm ihtiyaçları bu fuarda

Annelerin ve çocukların tüm ihtiyaçları bu fuarda

19.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı’nda tekstilden mobilyaya, oyuncaktan kozmetiğe yüzlerce markaya ait binlerce ürün bulunuyor. Fuar bugün ve yarın İstanbul Fuar Merkezi’nde...

Annelerin ve çocukların tüm ihtiyaçları bu fuarda

Perşembe günü başlayan Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı’nda annelerin ve bebeklerinin farklı ihtiyaçlarını karşılayacak markalar ve ürünler bulunuyor. Beslenme ürünleri, çocuk yayınları, diyabetik gıdalar, giyim ve aksesuar ile kozmetik, tekstil ve güvenlik ürünlerini de bulabileceğiniz fuarda çocuk odaları için mobilyalar, bisikletler, oyuncaklar da var. Bücürük, Pierre Cardin, Chicco, BabyNeo, Kanz, Bluekey, Molfix, Mirada fuarda standı bulunan markalardan sadece birkaçı.
Bebek ve çocuk ürünlerinin pahalı satılmasından yakınan aileler için iyi bir fırsat olabilecek, her bütçeye uygun ürünlerin yan yana görülebileceği fuar bugün ve yarın saat 10.00-19.30 saatleri arasında açık olacak.
Fuarda ayrıca paneller de var. Bugün gazeteci Ayşe Arman’ın moderatörlüğünde “Çocuk Güvenlik Koltuğu Kullanımının Önemi” başlıklı bir panel düzenlenecek.
Saat 15.00’te başlayacak olan panelde çocuk güvenlik koltuğu kullanımının neden gerekli olduğu, Türkiye’de bu konudaki yasanın uygulanmasındaki son durum ve Avrupa’da çocuk güvenlik koltuğu kullanımı standartındaki son gelişmeler anlatılacak.

Haberin Devamı

Yumuşacık vücutlar
l Avon çocuklar için ürettiği ürünlerden sonra şimdi de bebeklere özel bakım ürünleri hazırladı. Avon Baby adı verilen seride bebeklerin bakımında rahatlıkla kullunılabilecek pişik kremi, losyon, şampuan vücut yağı ve vücut şampuanı bulunuyor.
l Bebek bakım ürünü markası Perfect Purity Baby, aloe vera ve E vitamini içeren bebek yağı üretti. Özellikle banyodan sonra masaj yapılarak kullanılması önerilen
yağın fiyatı 6.90 TL.

Gözler yanmıyor
l Johnson’s Baby ürettiği göz yakmayan şampuanlarıyla hem anneler hem de çocuklar için banyo vaktini çok daha eğlenceli hale getiriyor.
l Uni 3-12 yaş arası çocuklar için meyve özlü şampuanlar hazırladı. Wogi Kids serisinde çocuklara özel saç ve vücut şampuanı bulunuyor.

Haberin Devamı

Mama önlükleri
l Kozmetik mağazası Gratis, ürün yelpazesine bebek önlüklerini de ekledi. Farklı renk seçenekleri bulunan önlüklerin fiyatları 10.90 TL.

Kışlık tulumlar
l Mothercare mağazalarında satılan bebek tulumları annelerin bu kış günlerinde sıkça tercih ettikleri ürünler arasında. Pamuklu yumuşacık tulumlar bebeğinizin hassas tenine uygun olarak üretilmiş.

Sağlıklı dişler
l Colgate çocuklar için Barbie ve Spiderman’li diş macunları hazırladı. Çocukların ağız ve diş yapısına uygun olarak üretilen diş macunları mentolsüz formülüyle de çocukların ağzını yakmıyor.
l R.O.C.S. ilk dişlerin korunması, çürüklerin engellenmesi için bebeklere özel, yutulabilir diş macunu üretti. Ihlamur ve papatya özleri içeren diş macununun fiyatı 14.90 TL

Hem annelerin hem de çocukların severek okuyacakları kitap önerileri...

Dünyanın en ciddi mesleği
Erdoğan Çalak ve Ceren Çalak Koca tarafından kaleme alınan “7/24 Annelik-Var Mısın Sevmeye?” adlı kitapta “dünyanın en ciddi işi” olan annelikten, kadın erkek arasındaki sevgiden ve babalığın öneminden bahsediliyor. Yayınevi: Hayy Kitap Fiyatı:13 TL

Hafifliğin sırları
“Yerde Ağır Gökte Hafif” adlı çocuk kitabında tombul bir çocuk olan Paula’nın hafifliğin ve yusufçuk gibi uçabilmenin
sırrını nasıl öğrendiği anlatılıyor.
Yayınevi: Günışığı Kitaplığı Fiyatı: 13 TL

Haberin Devamı

Sağlıklı tariflerle abur cubur
İpek Kuşçu’nun, çocukların yemekten zevk aldıkları zararlı abur cuburları sağlıklı ve lezzetli hale getirdiği tariflerini topladığı “Abur Cubura En Güzel Alternatifler” adlı kitap annelerin kurtarıcısı olabilir. Yayınevi: Hayy Kitap Fiyatı: 15 TL

Yazarlar