Cumartesi Armağan olsun

Armağan olsun

22.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Defacto’nun kız çocukları için hazırlanan koleksiyonunda tütüler, sim ve pullarla süslü tişörtler dikkat çekiyor.

Armağan olsun

Canlı renkler, simler, payetler
Defacto’nun kız çocukları için hazırlanan koleksiyonunda tütüler, sim ve pullarla süslü tişörtler dikkat çekiyor. Erkek çocuklar için ise eğlenceli baskılarla süslü gömlekler var. Kırmızı tütü etek 19.90 lira.

Haberin Devamı

Puzzle zamanı
Kroom 3 Boyutlu Puzzle Oyun Setleri çocukların el-göz koordinasyonunun gelişmesine yardımcı olurken hayal dünyalarını oyunlara yansıtarak eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor. 149.90 lira.

Kitap hediyeli
Sport in Street’te 23 Nisan’a özel kampanya var. Mavi, yeşil, turuncu gibi canlı renk ve farklı modellerde spor ayakkabıların olduğu mağazada Spider Man ve Frozen markalı çocuk ürünlerinden yapılacak alışverişlerde stoklarla sınırlı “Spiderman” ya da “Karlar Ülkesi” faaliyet kitabı hediye.

Renkli tasarımlar
Tommy Hilfiger’ın 2017 İlkbahar/Yaz çocuk giyim koleksiyonu Summer of Love rengarenk tasarımlarıyla B&G Store’un mağazalarında çocuklarla buluşuyor. Mavi sweatshirt 134 lira.

Haberin Devamı

Karakterler başrolde
TAÇ’ta çocukların en sevdiği kahramanlardan Barbie ve Mickey baskılı nevresim takımlarını bulabilirsiniz. Yüzde yüz pamuk Barbie Dream ve Disney Mickey nevresim takımları 132 lira.

Güneş koruma sütü
Avene Lait Enfant SPF 50+ güneş koruma sütü parfüm ve paraben içermeyen formülüyle çocukların zararlı güneş ışınlarından korunmasına yardımcı oluyor. 250 ml. fiyatı 89.90 lira.

Sürpriz indirim
Bu hafta sonu Gap’in İstanbul Palladium, Kanyon, Aqua Florya ve İstinye Park mağazalarında saat 13.00 - 20.00 arasında Şans Çarkı minikler için dönecek ve sürpriz hediyeler çocukları sevindirecek. Ayrıca Kids & Baby koleksiyonlarında ikinci ürüne yüzde 40 indirim var.

Eğlence dolu pazar brunchı

- Hilton İstanbul Bosphorus, Bosphorus Terrace Restaurant’daki brunch’ta yarın yemek servisi çocuklara emanet. Ayrıca çocuklar Hilton’un KidzMondo ile düzenleyeceği yaz kampını da deneme fırsatı elde edebilecek. KidzMvvondo dansı, fidan dikimi ve sanat atölyesi gibi etkinlikleri deneyimleyecekler. Kişi başı 150 lira.

- Conrad İstanbul Bosphorus Manzara Restaurant’ta yarın çocuklar ve aileleri için zengin bir brunch ve eğlenceli aktiviteler var. 0-15 yaş çocuklara ücretsiz olan brunch sonrası çocuklar şeflerden pizza yapmayı öğrenebilecek ve oyun alanında vakit geçirecekler. Brunch’ın kişi başı fiyatı 155 lira.