Cumartesi At bavula, trendleri yakala

At bavula, trendleri yakala

29.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Bu yaz, rotanız neresi olursa olsun bavulunuzda mutlaka bulunması gereken bazı anahtar parçalar var. Tatil stilinizi canlandıracak ve her türden mayo, bikiniye uyum sağlayacak bir alışveriş listesi için seçtiğimiz trendlere göz atın

At bavula, trendleri yakala

El emeği, göz nuru

Haberin Devamı

Narin el işlerini andıran kroşe örgüler ve danteller 2019 yazının gözdelerinde. Özellikle beyaz elbiselere ve dolayısıyla bikini, mayo üstüne çok yakışıyorlar. Plaj stilinizin derli toplu görünmesini istiyorsanız Chloe, Isabel Marant ve Zimmerman podyumlarındaki görünümlerden ilham alabilirsiniz. Aynı elbiseleri havanın karardığı saatlere uyarlamak için tek yapmanız gereken ise biraz makyaj yapıp plaj terliklerinizi şık sandaletlerle değiştirmek.

Şapkasız olmaz

Yaz podyumları, şapkaların şov yapma alanı. Her yeni sezonla birlikte daha çok büyüyor, yükseliyor ve farklı detaylarla zenginleşiyor, bizi güneşten korumakla kalmayıp çok da havalı gösteriyorlar! Valentino, Chanel ve Dolce&Gabbana defilelerindeki çarpıcı hasır şapkalara bakın ve kendinize yakışanı bulmak için bolca alternatif denemekten korkmayın. Onlar olmadan tatil bavulu olmaz.

Haberin Devamı

Güneş kadar yakıcı

Güneşin tepede parladığı parlak sarı saatlerden gün batımının turunculuğuna, hatta battıktan sonra ardında bıraktığı kızıllığa… Bronzlaşmış tenlere, canlı renklerdeki rujlara ve sahil ışıklarına en çok bu renk tonları yakışıyor, şanslıyız ki sezon podyumları da tatil stilimiz için gereken ilhamı veriyor. Size kendinizi anında iyi hissettirip, hazırlanma sürenizi minumuma indirecek sarı ışık, alışveriş tünelinin ucunda.

Her yerde onlar var

“Parmak arası terliğin trendi mi olur” demeyin. Sezonun sandalet ve terlik trendleri arasında öyle çok seçenek var ki, insanın aklı karışabiliyor. Dünyanın dört bir yanındaki moda haftalarında stil ikonları Havaianas’ları ayağından çıkarmıyor.

Pareo etkisi

‘90’larda çok popüler olan pareolar, son yıllarda yerini plaj elbiselerine ve şortlara bırakmıştı. Şimdi ise yalnızca mayo ve bikinilerin üstüne giymek için değil, gardıroplarımızdaki pek çok parçanın tamamlayıcısı olmak için geri dönüyorlar. Çok sevdiğiniz bir elbise ya da eteğin üzerine bir de renkli pareo bağlamayı hiç düşündünüz mü? Cevabın “Hayır” olduğunu tahmin edebiliyorum. Öyleyse şimdi tam sırası.

Stil ipuçları

Birbiriyle kolayca eşleştirilebilen uyumlu parçalarla hazırlanmış hafif bir bavul özgürlük demektir. Şimdi neyle giyeceğinizi bilmediğiniz o pullu eteği yavaşça yere bırakın.

Haberin Devamı

Yanınızda ağır takılar taşımak yerine hem plajda hem de akşam yemeklerinde rahatça takabileceğiniz takılara yönelin. Halka küpeler ya da renkli mercan kolyeler yaz stillerine çok yakışıyor.

Bavul hazırlarken kitap gibi sert ve kalıplı eşyaları en alta yerleştirip, üzerlerine de kolay kırışmayan parçaları koyun. Tişörtleri, bluzları katlamak yerine rulo yapmak, kolay buruşabilecek parçaları ise o ruloların üzerine sermek size yer kazandıracak.

Kemerler, terlikler ve aksesuar keseleri kıyafetlerin arasındaki küçük boşluklara yerleştirilmeli.

At bavula, trendleri yakala

Yazarlar