Cumartesi Başımızın tacı çiçekler!

Başımızın tacı çiçekler!

09.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Çiçekler, taşlar, deniz kabukları ve deniz yıldızlarıyla süslü saç aksesuarlarıyla dikkat çeken L’etoile Design, yaz koleksiyonunda deniz havasını aksesuarlara taşıyor.

Başımızın tacı çiçekler

Ece Pekçolaklar ve Tracy Tastasa Cibili tarafından kurulan L’etoile Design, saç aksesuarlarıyla yola çıksa da halhal ve ayak aksesuarlarından şapka ve gelin buketlerine kadar yeni tasarımlarla ürün yelpazesini genişleten bir marka. Başrollerde karşınıza yapay ve kurutulmuş çiçekler, kristal taşlar, deniz kabukları ve deniz yıldızları çıkıyor. Özellikle çiçekli taç tasarımlarında renk skalalarını geniş tutmaya özen gösterdiklerini söylüyorlar. Yine de bu aralar en çok tercih edilen renkler beyaz ve doğal tonlarmış...

Başımızın tacı çiçekler

Haberin Devamı

İkili tasarımlarını şöyle anlatıyor: “Yıldızların ışıltısından ilham alıyoruz. Her bir tasarım el emeği. Yaz ve kış koleksiyonlarımızdaki bandana ve şapkalar haricinde kişiye özel tasarımlar ve geniş bir gelin koleksiyonumuz var. Parıltılı, gösterişli taçlardan minik çiçeklere kadar farklı müşterilere hitap eden ürünler mevcut. Gelin buketlerimiz de çok ilgi görüyor; nişan, nikah, kına, bekarlığa veda ve düğünlerde çok fazla tercih ediliyor. Ayrıca annelerin doğum öncesi/sonrası çekimlerde kullanabilecekleri çiçekli taçlar ile bebekler için özel bandana ve şapka koleksiyonumuz var.” Markanın en çok satan ürünleri saç aksesuarları. Gelin adayları buket, damat yaka çiçeği ve gelin tacını, anne adayları ise terliklerle saç aksesuarlarını takım olarak alıyormuş. Floral ve bohem tarz sevenlerin, doğal deniz kabuklarıyla hazırlanmış sade ve şık aksesuarlara ilgi duyanların çok tercih ettiğini ekliyorlar.

Yazarlar