Cumartesi Bay Sammler'in Gezegeni

Bay Sammler'in Gezegeni

14.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Saul Bellow’un romanı,  II. Dünya Savaşı’nda Yahudi soykırımından kurtulmuş, 1970’lerin New York’unda bir üniversitede eğitmenlik yaparak geçimini sağlayan Bay Sammler’ın başına gelen tuhaf olayları konu ediniyor.

Bay Sammlerin Gezegeni

BAY SAMMLER’İN GEZEGENİ
Saul Bellow
Çev: Hasan Fehmi Nemli
İletişim Yayıncılık / 22 TL

Saul Bellow’un romanı, II. Dünya Savaşı’nda Yahudi soykırımından kurtulmuş, 1970’lerin New York’unda bir üniversitede eğitmenlik yaparak geçimini sağlayan Bay Sammler’ın başına gelen tuhaf olayları konu ediniyor.

Haberin Devamı

CASTLE ROCK MANZARASI
Alice Munro
Çev: Roza Hakmen
Can Yayınları / 26 TL

Nobelli öykücü Alice Munro, bu kitabında kısa öykülerden oluşan bir anı-roman sunuyor okurlarına. Munro’nun gerçekle kurguyu harmanladığı kitabı, 18. yüzyılda İskoç asıllı atalarının Kanada’ya göç etmesiyle başlayıp yazarın bugününe uzanıyor.

KÖPEK
Paul Nizon
Çev: Feza Şişman
Everest Yayınları / 12 TL

Alman edebiyatının en önemli isimlerinden Paul Nizon, sokaklarda yaşayan, ailesini, köpeğini, gönül ilişkilerini terk etmiş, toplumsal yaşamın tüm değerlerine sırtını dönmüş bir serserinin hikayesini anlatıyor.

ROSS POLDARK
Winston Graham
Çev: Barış Satılmış
Martı Yayınları / 25 TL

Amerikan Bağımsızlık Savaşı’nda mücadele vermek için sevdiği kadın da dahil olmak üzere her şeyi geride bırakıp orduya
katılan Ross Poldark, üç yıl sonra döndüğünde hiçbir şeyi eskisi gibi bulamaz. Poldark’ın önünde iki seçenek vardır: Ya tüm olanlara katlanıp yaşamak ya da her şeyi geride bırakıp yeni bir hayat kurmak...