Cumartesi Binicilik festivali başlıyor

Binicilik festivali başlıyor

15.02.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Genç binicileri bir araya getiren ve farklı tarihlerde ikişer gün sürecek olan Geleneksel Kış Binicilik Festivali’nin ilk ayağı Kemer Country&Golf Club’da bugün başlıyor

Binicilik festivali başlıyor

Türkiye’de binicilik sporunu geliştirmek, tanıtmak ve genç sporcuları teşvik etmek amacıyla düzenlenen Geleneksel Kış Binicilik Festivali’nin ilk etabı bugün Kemer Country&Golf Club’da saat 09.00’da başlayacak. İki ayak ve bir final olarak düzenlenecek festivalin ilk ayağı bugün ve yarın gerçekleşecek. Geriye kalan ikinci ayak 8-9 Mart’ta, üçüncü ayak yani final ise 5-6 Nisan tarihlerinde yapılacak. Festivalin ana sponsorluğunu Avek Audi Quattro, sağlık sponsorluğunu Sky Mobil Ambulans, medya sponsorluklarını ise Milliyet ve Vatan gazeteleri ile Radyo D üstleniyor.

Katılımcılar sürüş deneyimi de yaşayacak
Geleneksel Kış Binicilik Festivali’ne katılacak davetliler ayrıca ana sponsor Audi’nin Kemer Country&Golf Club içinde açacağı stantta yeni Audi modellerini inceleyip bilgi alabilecek. Dileyen davetliler, markanın son sürüş teknolojisi olarak sunduğu Quattro ile de yeni Audi otomobillerinin test sürüşlerini yapabilecek.

Yazarlar