Cumartesi Bitmeden yetişin

Bitmeden yetişin

25.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Bitmeden yetişin

Gençlerin Troya’sı

Haberin Devamı

Bitmeden yetişin

Genç sanatçıların Troya’yı yorumladıkları “Düşler Ülkesİ: Troya” sergisi Çanakkale Piri Reis Müzesi’nde 29 sanatçının eseriyle 29 Ağustos’a dek sürüyor. Derya Yücel’in küratörlüğündeki sergi, baskı, cam, enstalasyon, fotoğraf, grafik tasarım, resim, seramik, video eserlerini bir araya getiriyor. Sergi, Kale Grubu’nun desteğiyle, EPOS7 ve yeni nesil sanatçı platformu BASE iş birliğinde düzenleniyor.

Mutlaka görün

Bitmeden yetişin

Sadberk Hanım Müzesi’nden çiniler

Sadberk Hanım Müzesi, 25 Kasım 2018’e dek “Kütahya Çini ve Seramik Koleksiyonu” sergisine ev sahipliği yapıyor. Küratörlüğünü sergi kataloğunu da hazırlayan Hülya Bilgi ve İdil Zanbak Vermeersch’in üstlendiği sergide, Osmanlı döneminde İznik’ten sonra ikinci önemli çini üretim merkezi olan Kütahya’da üretilmiş çini ve seramik örneklerine yer veriliyor.

Haberin Devamı

TAZE AÇILIYOR

Bitmeden yetişin

Miguel Sopena’dan figüratif eserler

Tasarım Bakkalı’nda Miguel Sopena’nın figüratif eserlerinin yer alacağı bir sergi izlenebilecek. 1-30 Eylül arasında düzenlenecek sergi “Söyle, Tanrıça, Öfkeyi” ismini taşıyor. Aslen doğu İspanyalı olan Miguel Sopena, Londra’da yaşıyor ve çalışıyor.