Cumartesi Bronz ten hâlâ moda ama...

Bronz ten hâlâ moda ama...

05.06.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Güneş ışınlarının zararlı etkileri hakkında her gün daha da bilinçleniyoruz.

Bronz ten hâlâ moda ama...

Artık şezlong üzerinde saatler geçirmiyor, hızlı bronzlaştıran yağlar yerine koruma faktörlü kremlere yöneliyoruz ve bir dönemin “en çok yakan” saatleri 11.00-16.00 arasındaysa gölgede kalmaya özen gösteriyoruz.
Tüm bunlar bronz ten sevdasının da tarihe karışacağına mı işaret? Cevap “Hayır”. Eskisi gibi kapkara olmasa da dozunda bronzlaşmak hâlâ çok moda. Üstelik artık güneşe çıkmak zorunda da değilsiniz. Sprey Tanning uygulaması ile 15 dakikada kararabilir ya da organik pudranızla yüzünüze bronz ışıltılar katabilirsiniz. “Güneşten vazgeçmem” diyenlerse yaşlanma belirtilerini geçiren kremleri kullanabilirler.

Kalıcı bronzluk
Piz Buin’in yeni korucuyu spreyi Tan Intensifier cildi güneşin zararlı ışınlarından korurken bronzluğun da kalıcı olmasını sağlama iddiasında. Fiyatı 39,00 TL.

Havuç ve jojoba yağı

Organik ürünleriyle dikkat çeken Nvey Eco’nun bronzlaştırıcı kompakt pudrası içeriğinde bulunan havuç, papatya ve jojoba yağı ile cildi beslerken rengi de koyultmayı vaat
ediyor. Fiyatı 105 TL.

15 dakikada renginiz değişsin
Ritz Carlton İstanbul’daki Laveda Spa, Spray Tanning uygulaması ile iki hafta boyunca kalıcı bronzluk sağlamayı vaat ediyor.
15 dakikalık uygulamanın fiyatı 50 TL.

Yüzde 90 koruma
Lancome Genifique Soleil kırışıklık oluşumunu engelleme ve yüzde 90 oranında koruma sağlama iddiasında. Fiyatı 82 TL.

Yaşlanma etkilerine karşı
Lancaster güneş kremi serisi Sun Age Kontol cildi güneşin zararlı ışınlarından korurken yaşlanma belirtilerini gidermeyi hedefliyor. Fiyatı 129 TL.