Cumartesi Bu bayram nereye gitsek?

Bu bayram nereye gitsek?

27.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Önümüzdeki hafta Kurban Bayramı’nı kutlayacağız. Bu, havalar soğumadan ailece tatile çıkmak için son bir fırsat. İşte size çocuğunuzla gidebileceğiniz birkaç otel önerisi...

Bu bayram nereye gitsek

Bayram tatiline sayılı günler kaldı. Havalar soğumadan ailece tatil yapmak ve bu fırsatı değerlendirmek istiyorsanız size birkaç önerim olacak. Çoluk çocuk gidebileceğiniz, çocuklar için havuzu, aktivite ve oyun kulüpleri, yeşil alanları olan oteller bizim ilk tercihimiz. Bu oteller biz büyüklerin de dinlenebilmesine imkan sağlıyor. Şimdiden ailenizle geçireceğiniz harika bir bayram ve tatil dilerim.

Haberin Devamı

Üç çocuk kulübü, bir de hayvanat bahçesi var

Belek’te yeşillikler içinde bir arazide bulunan Gloria Serenity Resort tam bir aile oteli. Otelde 4-7, 8-12 ve 12 yaş üzeri çocuklar için farklı aktiviteler düzenleyen üç ayrı çocuk kulübü bulunuyor. Tişört boyamadan kostümlü oyunlara, tırmanma duvarından langırt ve bilardo masalarına, su sporlarından el işi ve sanat atölyelerine kadar çocuklar kendi yaş gruplarına uygun farklı çalışmalara katılabiliyor. Oteldeki Gogi Fun Jungle’da ise ufaklıklar tırmanma duvarına çıkabilir, top havuzlarında yuvarlanabilir ya da bahçe oyunlarının keyfini çıkarabilir.
Eğer çocuğunuz oyun oynamak istemiyorsa onu flamingoları ya da midillileri görüp sevebileceği otelin mini hayvanat bahçesine de götürebilirsiniz. Bebekle seyahat ediyorsanız da Gloria’daki görevlilere mamasının tarifini vermeniz yeterli. Dilediğiniz zaman hazırlayıp size getiriyorlar.

Haberin Devamı

Odalara özel havuz, bebeklere özel büfe

HIlton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa farklı restoranlarında çocuklara özel menüler sunuyor. Kidz Paradise’da bebeklere özel eğlenceler ve menüler mevcut. Otelin plajı da çocuklu ailelere göre tasarlanmış. Birden fazla havuzu ve çocuklar için havuz aktiviteleri var. Restoranlarında bebekler için ısıtıcı ve mama makineleri ile özel bebek büfesi yer alıyor. Otelin bazı odalarında balkondan direkt havuz kenarına merdivenle inebiliyorsunuz.
Bebek telsizi kullanıyorsanız, çocuğunuz uyurken odada oturmak yerine havuz kenarında dinlenebilirsiniz.

Çocuklar meyveleri dalından koparıyor
Bozcaada’daki Ataol Çiftliği şehrin gürültüsünden, trafiğinden ve iş stresinden kaçmak isteyen ailelerin tercih ettiği bir otel. Çiftlikte ekolojik mimari ile tasarlanmış taş evlerde konaklıyorsunuz. Aile tipi odalarının yanında büyük süit odalar da mevcut.
Bahçede yetişen sebze ve meyvelerle Bozcaada ve Ege’ye özgü yöresel lezzetler sunan bir restoranı da var otelin. Taş fırında tam buğday ve çavdar unlarıyla yapılan ekşi mayalı ekmek, dilerseniz dalından koparıp yiyebileceğiniz salatalık, domates ve biber ise sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi.
Çiftlikte çocuklar bahçede dolaşan tavukların, ördeklerin ya da kazların peşinden koşuyor. Keçilerin sütlerinden yapılan peynir sabah çocuklara ikram ediliyor. Dilerseniz otelin havuzunda yeşillikler içinde gününüzü geçirebilir, dilerseniz
2 kilometre mesafedeki Ataol Beach’e giderek denize girebilirsiniz.

Haberin Devamı

İstanbul’a sadece 1.5 saatlik mesafede
İstanbul’a yaklaşık 1.5 saat uzaklıktaki NG Güral Sapanca çocuklu ailelerin kısa hafta sonu kaçamakları için güzel bir seçenek. Otelin içindeki yakın zamanda yenilenen Sincap Kulüp eğitimli gözetmenler eşliğinde her yaş grubuna hitap eden eğlenceli aktiviteler dışında oyuncak ve ekipmanlar da sunuyor. Özellikle tatil günlerinde konaklayan ailelere destek olmak ve çocukların iyi zaman geçirmesini sağlamak amacıyla yüz boyama, doğa gezisi, el işi aktiviteleri gibi farklı etkinlikler düzenleniyor. İki adet çocuk havuzu olan
otelde havuzların hemen yanında oyun parkları da mevcut.