Cumartesi Bu hafta ne var ne yok

Bu hafta ne var ne yok

12.04.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gençlik orkestrası dev isimle buluşuyor

Bu hafta ne var ne yok

PAZARTESİ

Haberin Devamı

KONSER
Gençlik orkestrası dev isimle buluşuyor
l Grammy ödüllü trompet sanatçısı Nicholas Payton, İstanbul Gençlik Caz Orkestrası’yla buluşuyor. Zorlu Center PSM’de gerçekleşecek konser saat 20.00’de başlayacak. Biletler 20 ve 40 lira.
l Beşiktaş Kültür Merkezi’nde Model konseri var. Konser saat 21.00’de başlayacak. Biletler 77 ve 87 lira.

SALI

KONSER
Hayatı film olan piyanist
l Hayatı Oscar’lı “Shine” filmine konu olan ünlü piyanist David Helfgott bir kez daha İstanbul’da konser verecek. İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek konser saat 21.00’de başlayacak. Bilet fiyatları 123 ile 365 lira arasında değişiyor.
TİYATRO
l Bab-ı Tiyatro, “Varolmayan
Ayşe’nin Muhteşem Maceraları” adlı oyunda çocukluktan yaşlılığa uzanan yolda sıradan bir kadının hayatını sahneye taşıyor. Saat 20.30’da Sahne 3’te izleyiciyle buluşacak oyunun
bilet fiyatları 23 ve 34 lira.

Haberin Devamı

ÇARŞAMBA

KONSER
Çello ve ney aynı sahnede
l Türkiye’nin başarılı neyzenlerinden Burcu Karadağ, Çellistan grubu ile Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde buluşacak. Saat 20.30’da başlayacak konserin biletleri 30 ve 40 lira.

ETKİNLİK
l Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED) düzenlediği panelle “Gastronomi Turizmi” konusunu ele alacak. TUYED Başkanı Kerem Köfteoğlu’nun yöneteceği; Vedat Başaran, İlkay Gök, Kaya Demirer, Semi Hakim ve Ahmet Örs’ün katılacağı panelde; “Türkiye gastronomi turizminde neden bir destinasyona dönüşemiyor?” ve “Türk mutfağının tanıtımında filmlerin rolü ne olabilir?” gibi sorulara cevaplar aranacak. Saat 11.00’de başlayacak panel Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde.

PERŞEMBE

TİYATRO
Temizlikçinin hikayesi
l Tiyatrocu olmak isteyen temizlik işçisinin hikayesi Bo Sahne’de. “My Hamlet” adlı oyun saat 20.30’da başlıyor. Biletler 30, 40
ve 45 lira.
KONSER
l Dünya müziğini cazla buluşturan Carmen Souza, Babylon’da sahneye çıkacak. Konserin başlama saati 21.30. Biletler ise 50 lira.

CUMA

KONSER
Bunlar bizim şarkılarımız
l Nükhet Duru ve Timur Selçuk, “Bizim Şarkılarımız” konser dizisiyle bu kez de Zorlu Center PSM’ye konuk oluyor. Saat 21.00’de başlayacak konserin bilet fiyatları 56 ile 175 lira arasında değişiyor.
l Kesmeşeker grubundan tanıdığımız Cenk Taner ve rock müzik topluluğu Dört x Dört, Shaft Club sahnesini paylaşacak. Konser saat 22.00’de başlıyor. Biletler
28 lira.
TİYATRO
l Antoine de Saint Exupery’nin dünyaca ünlü kahramanı “Küçük Prens”, Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi’ne konuk oluyor. Saat 20.30’da başlayacak oyunun biletleri 30 ve 45 lira.

Haberin Devamı

BUGÜN BU GECE nereye gitmeli?

KONSER
Özleyenler için Nilüfer sahnede
l Nilüfer, Bostancı Gösteri Merkezi’nde saat 21.00’de bir konser verecek.
Bilet fiyatları 34 ile 100 lira arasında.
l Yunan müziğinin önemli isimlerinden Natasha Theodoridou bugün Haliç Kongre Merkezi’nde sahneye çıkacak. Saat 21.00’de başlayacak konserin bilet fiyatları 78 ile 220 lira arasında değişiyor.
TİYATRO
l Mehmet Ergen’in yazıp yönettiği “Taksim Meydanı” müzikali Gezi direnişini sahneye taşıyor. Talimhane Tiyatrosu bu müzikali bugün Şişli Black Out Sahnesi’nde saat 20.30’da izleyiciyle buluşturacak. Bilet fiyatları 24 ve 34 lira.
PARTİ
l Berlin’in elektronik müzik sahnesinin önemli isimlerinden Ellen Allien, Babylon’da bir performans sergileyecek. 23.30’da başlayacak performansın biletleri 45 lira.
ETKİNLİK
l Kick box turnuvası Glory 15 İstanbul, Ülker Sports Arena’da saat 17.00’de başlayacak. Turnuvanın biletleri 25 ile 240 lira arasında.

Haberin Devamı

YARIN için program yapın

KONSER
Bağımsız Türkiye için şarkılar
l Grup Yorum’un geleneksel hale getirdiği Bağımsız Türkiye konserlerinin dördüncüsü bugün Bakırköy Halk Pazarı’nda gerçekleşecek. Saat 15.00’te başlayacak konser ücretsiz.
l Frankie İstanbul’un “Timeless Moments” gecesine bu kez Zuhal Olcay konuk oluyor. Olcay’ın saat 20.00’de başlayacak performansı için (0212) 230 66 66 numaralı telefondan rezervasyon yapılabilir.

GÖSTERİ
l Daha önce Ülker Sports Arena’ya konuk olan “Atların Efendisi / Lord of The Horses” adlı gösteri şimdi Ora Arena’da. Gösteri 13.00’te ve 17.30’da gerçekleştirilecek. Biletler 30 ile 200 lira arasında değişiyor.

Haberin Devamı

sergi

Kutlu Doğum Haftası’na özel
l Diyanet İşleri Başkanlığı, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında büyük bir sergiye imza atıyor. Bugüne kadar bir arada hiç sergilenmemiş eserler, Hz. Peygamber’in doğumunun 1443’üncü yılında “Aşk-ı Nebi Sergisi”nde buluştu. Topkapı Sarayı Enderun Hazine Koğuşu ve Ayasofya Müzesi’nde gerçekleşecek sergi, 15 Temmuz’a kadar devam edecek.