Cumartesi Bu hafta ne var ne yok

Bu hafta ne var ne yok

06.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Büyükçekmece Kültürpark Amfi Tiyatro’da Sezen Aksu sahneye çıkacak.

Bu hafta ne var ne yok

PAZARTESİ

Haberin Devamı

KONSER
Sezonu Flört’le açıyor
l Flört, BKM Mutfak sezonunun açılışında BKM Mutfak Sahne’de konser verecek. Saat 21.00’de başlayacak konserin biletleri 34 lira.
ETKİNLİK
l Mutfak Sanatları Akademisi’nin düzenlediği atölyeler devam ediyor. İtalyan mutfağına ilgisi olanlar için kaçırılmaması gereken “İtalyan Mutfağı I” adlı atölye çalışması saat 19.00’da Maslak’taki MSA binasında başlıyor. Biletler 140 lira.

SALI

KONSER
Piazzolla’nın eserleri Beyoğlu’nda seslendiriliyor
Ünlü besteci Astor Piazzolla’nın eserlerini yorumlayan Piatango, Gülcan Altan’ın da eşlik edeceği bir konser verecek. Beyoğlu Hayal Kahvesi’ndeki konser saat 22.30’da başlıyor. Biletler 28 lira.

ÇARŞAMBA

Sezen Aksu bir kez daha sahnede

Haberin Devamı

KONSER
l Büyükçekmece Kültürpark Amfi Tiyatro’da Sezen Aksu sahneye çıkacak. Saat 21.30’da başlayacak konserin bilet fiyatları 113 ile 209 lira arasında.
TİYATRO
l Hakan Gerçek tarafından sahnelenen “Üstü Kalsın”, Maya Cüneyt Türel Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak. Saat 20.30’da başlayacak temsilin biletleri 30 ve 45 lira.

PERŞEMBE

TİYATRO
Yunus Günçe’nin kafasındaki böcekler
Yunus Günçe 40’tan fazla ilde sahnelediği tek kişilik gösterisi “Kafamda Böcekler Var 3D” ile yeniden İstanbul’da. Saat 20.30’da Cihangir Bo Sahne’de sahnelenecek oyunun bilet fiyatları 23, 29 ve 34 lira.

CUMA

PARTİ
Berlinli DJ İstanbul’da partiye katılacak
l Berlinli ünlü DJ Oliver Koletzki, İstanbullu müzikseverlerle buluşmak üzere Cue İstiklal’de olacak. Performans saat 22.00’da başlıyor. Biletler 45 lira.
KONSER
l Bulutsuzluk Özlemi, Kartal’daki Beyrut Performance’ta sahneye çıkıyor. Saat 20.30’da başlayacak konserde bilet fiyatı 28.50 lira.
l Feridun Düzağaç, Jolly Joker İstanbul’da. Konser saat 22.00’de başlayacak. Biletler 39.50 ve 90 lira.
ATÖLYE
l Şişli’deki Murat Bozok’s Kitchen’da İtalyan Mutfağı Atölyesi var. Saat 18.30 ile 21.30 arasında düzenlenecek etkinliğe Murat
Bozok da katılacak. Katılım
bedeli125 lira.

BUGÜN BU GECE nereye gitmeli?

KONSER

Blondie bugün İstanbul’da sahnede

Haberin Devamı

l New York’lu rock topluluğu Blondie bugün ilk Türkiye konserini Black Box İstanbul’da verecek. Kapılar saat 18.30’da açılıyor. Bilet fiyatları 50 ile 130 lira arasında değişiyor.
l Mehmet Erdem bu akşam Küçükçekmece’de Hayal Kahvesi Arena Park’ta sahneye çıkacak. Konser 23.00’te başlıyor. Biletler 56 lira.

YARIN için program yapın

Pharrell “mutlu” etmek için burada

FESTİVAL
* Bu yıl ilk kez düzenlenen GNCFEST dünya yıldızlarını bir araya getiriyor. Rita Ora, Inna ve “Happy” şarkısıyla bu yıla damgasını vuran Pharrell Williams’ın
yanı sıra Manga, Mabel Matiz ve Model’in sahneye çıkacağı festival,
İTÜ Stadyumu’nda. Kapılar saat 13.00’te açılacak. Bilet fiyatları 110 ila 300 lira.
KONSER
* Tarkan, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserlerine 7 ve 8 Eylül’de de devam ediyor. Saat 21.00’de başlayacak konserin biletleri 57 ile 543 lira arasında değişiyor.

Sergi

Soyut kavramı üzerine bir sergi Nişantaşı’ndaki Kare Sanat Galerisi 11 Ekim’e kadar “Soyutla Başlamak” başlıklı sergiye ev sahipliği yapacak. Nejat Satı, Burcu Aksoy, Rafet Arslan, Bahar Oganer, Ozan Oganer, Orhan Yıldız, Kemal Seyhan, Tunca Subaşı ve Emin Cizenel’in eserleriyle yer aldıkları serginin tek bir odak noktası var, o da soyut kavramı.