Cumartesi Büyükler alışverişe, küçükler eğlenceye

Büyükler alışverişe, küçükler eğlenceye

20.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Anne-babalar yeni yıl alışverişlerini yaparken çocuklar da birbirinden eğlenceli etkinliklere katılacaklar

Büyükler alışverişe, küçükler eğlenceye

Kağıttan uçak yapımı

Haberin Devamı

Forumİstanbul’da “Katla katla uçak olsun, mesajın hedefi vursun” projesi kapsamında bugün ve yarın gerçekleştirilecek atölyede çocuklar kağıttan uçak yapmayı öğrenecek, yaptıkları uçakları boyayıp uçuracaklar
ve çevre bilinci kazanacaklar.

Yılbaşı çantası yapacaklar

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bugün ve yarın saat 14.00-16.00 arasında çocuklara yönelik yılbaşı temalı ücretsiz etkinlikler var. Minikler bugün çam ağacı, yarın ise yılbaşı çantası yapacaklar.

Elif Şafak’la hayaller

Bugünsaat 14.00-16.00 arasında Trump Alışveriş Merkezi Çocuk Katı’nda “Elif Şafak Çocuklarla Buluşuyor” etkinliği var. Şafak önce çocuk katındaki küreye atılan hayalleri okuyacak sonra da son kitabı “Sakız Sardunya”nın kahramanının hayallerini çocuklarla paylaşacak, imzalı kitabını hediye edecek.
Etkinlik ücretsiz.

Haberin Devamı

Masal kahramanı olacaklar

Cevahir’de 29 Aralık’a kadar devam edecek “Yeni Yılın Masal Kahramanları” isimli etkinlikte verilen görevleri yerine getiren çocuklara tamamladıkları görevleri içeren fotoğraflardan oluşan bir masal kitabı ve sürpriz hediyeler verilecek.

Dev tren ve Noel Baba

PalladIum’da yılbaşına özel, çocuklar için sevilen kahramanlarla oyun oynama, Noel Baba’yı yakından görme ve birlikte hediye dağıtımı gibi aktiviteler var. Ayrıca 20 metrelik dev bir tren, Noel cinlerinin hareketli canlandırmaları ve dev ayıcık dekoru da olacak. Etkinliğe katılım ücretsiz.

NOEL ağacı yapıp süsleyecekler

OptImumÇocuk Kulübü’nde ay sonuna kadar cumartesi ve pazar günleri 15.00-17.00 arasında çocukların kendi yılbaşı ağacını süsleyip objelerini kendilerinin tasarlayacağı Mini Noel Ağacı, Tabaktan Kardan Adam, Noel Kapı Süsü, Yeni Yıl Çerçevesi ve Noel Baba Maskesi yapımı gibi atölyeler olacak. Etkinliklere katılım ücretsiz.

Yeni yıl çorapları

Akmerkez’de eğlenceli aktiviteler devam ediyor. Çocuklar bugün
kumaş, keçe, kurdele gibi süsleme malzemeleri kullanarak yeni yıl çorapları; fosforlu boyalar kullanarak parlak güneş sistemi maketi yapmayı öğrenecekler. Aktiviteler tüm yaş grupları için uygun.

Haberin Devamı

Hikaye Evi projesi

Aqua Florya, Doğa Koleji ile birlikte ay sonuna kadar sürecek, çocukların zihinsel gelişimini ve el becerilerini desteklemeyi amaçlayan “Hikaye Evi” projesi gerçekleştiriyor. Projede çocuklar Türkçe ve İngilizce hikayeler eşliğinde hayal güçlerini geliştirebilecek, eğitmenler eşliğinde dijital ebru sanatını öğrenebilecekler.

canlı heykel yapımı

Kozzy’de bugün çocuk kulübünde 15.00-17.00 arasında mini yeni yıl ağacı yapımı, AVM içindeyse 14.00-19.00 arasında canlı heykel yapımı olacak. Yarın 15.00-17.00 arasında çocuk kulübünde yeni yıl ağacı süsü atölyesi gerçekleşecek. Etkinlik ücretsiz.

BİRİ ŞEHİR BİRİ KULÜP

Meslek sahibi çocuklar

minopolis, 4-14 yaş grubu çocuklara onlara uygun boyutlarda tasarlanmış işyerlerinde gazeteci, polis, itfaiyeci, bankacı, hemşire gibi yaklaşık 100 iş kolunu tecrübe etme şansı veriyor. Yılbaşına özel yılbaşı kurabiyesi ve sanat atölyesinde Noel Baba şapkası yapma imkanı sunan Minopolis’te çocuklar ayrıca sanat ekibi tarafından hazırlanan tiyatroda da pandomim ve dans gösterileri izleyebilecek. 2015’i Minopolis’te karşılayan çocuklara hediyeler de verilecek. Giriş fiyatı 45 lira.

Haberin Devamı

Eğlenirken öğrenecekler

Ortaköy’deki çocuk kulübü Pique’de, çocuk kütüphanesinden sinema odasına; tırmanma duvarından kurabiye pişirebilecekleri yemek kursuna birçok aktivite odası var. Sanatsever çocuklar için ise akustik piyano, gitar, dijital davul bulunan müzik odası; resim, heykel, seramik gibi el becerileri olan çocuklar için özel aktivite odası gibi 0-11 yaş arası çocuklara eğlenirken öğrenmelerine yardımcı olacak birçok imkan sunuyor. Pique’de aylık sınırsız giriş paketi 550 dolar, 6 ay kullanabileceğiniz 4 girişlik paket 245, 10 girişlik paket ise 545 dolar. n

Yazarlar