Cumartesi Cadılar, şimdi gözümde canlandılar

Cadılar, şimdi gözümde canlandılar

29.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hayatınız boyunca beğendiğiniz bir karaktere dönüşmek için Cadılar Bayramı’ndan iyi bahane olamaz. Seçim yaparken ilham alabileceğiniz ünlü markaların son koleksiyonlarına göz attık

Cadılar, şimdi gözümde canlandılar

Her sene 31 Ekim’de kutlanan Cadılar Bayramı’nın parti sayısı her geçen yıl artsa da toplum olarak kostümlü partilere pek antrenmanlı olduğumuz söylenemez malum. Yine de odak noktasının birbirinden iddialı kıyafetler olduğu ve herkesin farklı görünmek için birbiriyle yarıştığı bu partilerden birine davetliyseniz telaşa kapılmanıza gerek yok. Zira Google’ın bu hafta açıkladığı “en popüler Cadılar Bayramı kostümü aramaları”na bakılırsa, çok uzun yıllardır Cadılar Bayramı’nı kutlayan Amerika’nın geneli de bu konuda pek yaratıcı değil.

Haberin Devamı

Cadılar, şimdi gözümde canlandılar

Ünlülerin favorileri

Sonuçlara göre çoğu ya süper kahraman gibi görünmek ya da en sevdiği film karakterinin kostümüne bürünmek istiyor. Listenin başında hem kadınlar hem de erkekler için, Batman’in düşmanları olan Harley Quinn ve Joker var. Onları takip eden isimler ise; Wonder Woman, Batman, Star Wars karakterleri, zombiler ve nedense, sevimli ruhu Cadılar Bayramı ile pek örtüşmeyen Minnie Mouse.

Film karakteri kostümlerinin popülerliği ünlüler dünyasında da baskın. Örneğin İngiliz model Poppy Delevigne de geçtiğimiz yıl katıldığı bir partiye Harley Quinn kılığında gitmiş, Gigi Hadid “Grease” filminde Olivia Newton John’un canlandırdığı Sandy Olsson karakterine bürünmüş, Emily Ratajkowski mavi saçlarıyla Marge Simpson olmuş, Heidi Klum ise yine seksilikten ödün vermeyerek çizgi karakter Jessica Rabbit’e dönüşmüştü.

Tabii Cadılar Bayramı’nın ana fikri olan “korkutucu”luktan ödün vermeyenler de var. Eğer bu yılı biraz sevimli biraz da korkutucu bir kılıkla geçirmek istiyorsanız Kim Kardashian ve Jennifer Lopez’in ayak izlerini takip ederek iskelet olmayı seçebilirsiniz. Ünlü isimlerin, yaratıcı makyaj fikirleri için sizi Instagram sayfalarına beklediklerini de söylemeden geçmeyelim!

Haberin Devamı

Cadılar, şimdi gözümde canlandılar

Chanel’den robot

Süper kahramanlar, film karakterleri ve korkutucu kostümler iyi hoş... Fakat Cadılar Bayramı kostümü seçmenin modayı yakından takip edenler için biraz daha zorlayıcı olduğunu biliyorum. Şanslıyız ki, usta tasarımcıların son koleksiyonları eğlenceli kostümlere gönderme yapan tasarımlarla dolu. Yani, bu sezon partiye başınıza bir robot kaskı geçirip gidebilir ve rahatlıkla “Chanel’den ilham aldım şekerim” diyebilirsiniz. Moschino’nun kağıt bebekleri, Andreas Kronthaler’in Vivivenne Westwood için hazırladığı haute couture samanları da sizi tasarım ekseninden koparmadan
dikkat çekici kılacak diğer “tuhaf” fikirler. n

Yazarlar