Cumartesi Çocuklar için

Çocuklar için

23.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çiçek saksılarını boyama, Sarkis’in su içinde suluboya tekniğini öğrenme... Çocukları hem eğlendirecek hem eğitecek atölye çalışmalarından başka bu hafta sonu tiyatro oyunları ve müzikaller de yine minikleri bekliyor

Çocuklar için

NEREYE GİTSEK?

Haberin Devamı

Biri mutlu biri mutsuz
Barış Manço Kültür Merkezi’nde yarın “Korkuluk ve Karga“ tiyatro oyunu oynanacak. Hayattan bıkmış bir kargayla, mutlu bir korkuluğun hikayesinin anlatıldığı oyun saat 13.00’te başlayacak. Bilet fiyatı 10 TL.

Dört kafadarın hikayesi
İşe yaramadıkları için sahipleri tarafından kovulan Panino, Karabaş, Mırnav ve İbikli Bremen’e gidip müzisyenlik yapmaya karar verirler. Bu dört kafadarın maceralarının anlatıldığı “Bremen Mızıkacıları“ oyunu yarın saat 11.00’de Kadıköy Süreyya Operası Sahnesi’nde.
İki perdelik oyunun bilet fiyatı 8 TL.

Sinderella sahnede
Çocukların severek okuduğu “Sinderella” bugün TİM Fettah Aytaç Salon’unda müzikli oyun olarak sergilenecek. Saat 13.00’te başlayacak olan oyunun bilet fiyatları 22.50 TL.

Haberin Devamı

Sarkis’in teknikleri
Akbank Sanat bugün 6-12 yaş aralığındaki çocuklar için bir atölye çalışması hazırladı. “Sarkis Su İçinde Suluboya Atölyesi”nde çocuklar eğitmen gözetiminde Sarkis’in su içinde suluboya tekniğini öğrenecekler. Saat 11.30’da başlayacak olan etkinliğin ücreti 5 TL.

Saksılar renkleniyor
Rahmi M. Koç Müzesi’nde bugün saat 14.00’te 4-6 yaş çocuklar için “Düş Bahçesi“ adlı boyama atölyesi var. 1.5 saat sürecek olan çalışmada çocuklar çiçek saksılarını boyayacaklar. Etkinliğin ücreti 33.50 TL.

NE OKUMALI?

Olga’nın ilginç hikayeleri
Kimi zaman yanlış anlaşılmaktan, kimi zaman haksız yere ceza almaktan yakınan bıcır bıcır küçük bir kızın ailesi ve arkadaşlarıyla yaşadıklarının anlatıldığı “Olga“ çocukların okumaktan hoşlanabileceği bir kitap. Yayınevi: Hayykitap Fiyatı: 9 TL

Farklı ülkelerin aydedesi
Hacer Kılcıoğlu’nun yazdığı “Aydede Her Yerde“ adlı kitapta farklı ülkelerden bambaşka kültürlerde yaşayan çocukların öykülerini anlatılıyor. Kitapta yer alan 16 öykünün ortak özelliği ise; bize her yerde eşlik eden aydede. Yayınevi: Günışığı Kitaplığı Fiyatı: 12 TL

Yazarlar