Cumartesi Çocuklar için

Çocuklar için

16.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sergiden tiyatro oyununa, çocuklar için açılan kafeden atölye çalışmalarına... Hafta sonunda çocuklar için pek çok eğlenceli alternatif var

Çocuklar için

Burada her şey pembe
“Hello KItty”nin kafesi Bağdat Caddesi’nde açıldı. Çocuklarınızla geçirdiğiniz güzel bir günde Hello Kitty Cafe’de bir mola verebilir, ister alışveriş yapar isterseniz de çocuğunuzla birlikte bir şeyler atıştırabilirsiniz.

Haberin Devamı

Rengarenk bir dünya
Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde bugün ve yarın “Renkler Ülkesinin Hikayesi“ adlı tiyatro oyunu oynanacak. Ödevini yaparken kendisini
farklı bir dünyanın içinde bulan Işıl’ın hikayesinin anlatıldığı
oyun saat 12.00’de başlayacak. Bilet fiyatı 3 TL.

NEREYE GİTSEK?

GÜNEŞLE İLGİLİ HER ŞEY
Rahmi M. Koç Müzesi ve Goethe Instiute İstanbul’un işbirliğiyle başlatılan “İşte Güneş-Here Comes The Sun” sergisi hafta sonu meraklı çocukları bekliyor. Güneşin eğitsel aktiviteler eşliğinde anlatıldığı sergiye 9-13 yaş arasındaki çocuklar katılabiliyor. 14.00-16.00 saatleri arasında rehberler eşliğinde gezilen müzenin giriş ücreti 6-12.5 lira.

Atölye çalışmaları Gallerıa’da
Çocuklar için her hafta sonu farklı atölye çalışmaları hazırlayan Galleria’da bugün Yaratıcı Drama ve Orff Atölyesi var. Saat 14.00’te başlayan etkinliğe tüm çocuklar ücretsiz olarak katılabilirler.