Cumartesi Desen cümbüşüne hazır olun

Desen cümbüşüne hazır olun

06.03.2021 - 03:04 | Son Güncellenme:

Moda dünyası, 2021 İlkbahar/Yaz sezonuyla beraber kasvetli günleri geride bırakıyor. Her telden çalan neşeli desenler, hem giyenleri hem de bakanları mutlu edecek

Desen cümbüşüne hazır olun

İlkbaharla birlikte biraz daha fazla dışarıda vakit geçireceğimiz günler yakın görünüyor ve moda tasarımcıları ev kıyafetlerinden, eşofmanlardan, taytlardan sıkılanları destekliyor! Çünkü 2021 İlkbahar/Yaz podyumları, çiçekler, çizgiler, puantiyeler, soyut çizimler ve hatta hepsini tek parçada buluşturan yama desenleriyle dolu. Üstelik her biri kasvetli renklerden sıyrılmamızı istercesine, bize umut aşılayan capcanlı renklerle bir arada. Öyle ki, sanki kıyafetler bize, “Bir yıldır giymediğin ve özlediğin tüm desenlerle, renkleri aynı anda giyebilirsin” diye fısıldıyor.

Haberin Devamı

Koleksiyonlarda çeşit bol

Uzun süredir podyumlarda yalnızca lacivert ya da siyah beyaz eşleşmeleriyle gördüğümüz çizgiler bu sezon rengârenk. En iyi örnekleri ise Alice+Olivia, Gabriela Hearst, Miu Miu ve Versace podyumlarında. Dolce&Gabbana, yine İtalyan şaşaasından ödün vermiyor, öne çıkan tüm desenleri yamalarla bir araya getirip bir de üzerine çılgın aksesuar takıyor. Chanel ve Louis Vuitton, bu akımı yorumlarken grafik baskılardan faydalanmış. Etro ise imzası haline gelen şal desenini daha da iddialı bir biçimde kullanmış. Pozitif hissetmeye her şeyden çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, panzehirimiz moda olabilir.

Desen cümbüşüne hazır olun

Alışveriş

Oxxo’daki çizgili takım hem deseni hem renkleri hem de kesimiyle bu sezonu yakalıyor. Bluz 129.95, pantolon ise 159.95 lira.

Haberin Devamı

Desen cümbüşüne hazır olun

Zara’daki gömlek elbise tek parçayla bu trende uyum sağlamak isteyenlere göre. Fiyatı 399.95 lira.

Desen cümbüşüne hazır olun

Abartılı görünür mü diye endişe etmeyin! Neşeli desenleri rengârenk takılarla kombinlemek bu sezon serbest. Twist’teki bu kolye 199 lira.

Desen cümbüşüne hazır olun

Stil ipuçları

Eğer bir anda tepeden tırnağa canlı desenlere bürünmek size iddialı geliyorsa, sezona düz bir etek ya da pantolonla desenli bir üstü eşleştirerek giriş yapabilirsiniz.

Çizgilerle sportif, çiçeklerle romantik, şal deseniyle bohem olma dönemi bitti. Yeni sezon bize şal deseniyle romantik, çizgilerle bohem, çiçeklerle de sportif olunabileceğini gösteriyor. Hayal gücünüzü kısıtlamayın.

Giydiğiniz desenli parçanın renkleri neona yakın parlak tonlardaysa altın, pastel gibi mat tonlardaysa gümüş takılar takmayı deneyin.

Giydiklerinizi renkli fular, iri tokalı kemer, çiçekli saç aksesuarı gibi neşeli detaylarla daha da çarpıcı hale getirmekten çekinmeyin.