Cumartesi Dolce&Gabbana mutfaklarda

Dolce&Gabbana mutfaklarda

11.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Milano’da asistan olarak çalıştıkları atölyede yolları kesişen Domenico Dolce ve Stefano Gabbana’nın 1985 yılında başlayan birliktelikleri Barok sevgisi etrafında yarattıkları tasarımlarla moda dünyasını etkilemeye devam ediyor.

Dolce&Gabbana mutfaklarda

Kadın giyimine yönelik tasarımlarıyla başladıkları yolculukları zamanla erkek ve çocuk giyimi kreasyonları, parfüm, çanta, takı, kozmetik ve gözlükleri de ürün portföylerine ekleyerek sürüyor. İtalyan modasının sevilen markası son zamanlarda yeteneklerini mutfağa taşıdı.

Haberin Devamı

Lüks moda evi Dolce&Gabbana mutfak şirketi Smeg ile 2016 yılında Milano Tasarım Haftası’ndaki “Sicilya Benim Sevgim” adlı koleksiyonla başlayan iş birliğini sürdürüyor. İlk olarak 100 benzersiz el boyaması buzdolabıyla hayranlık uyandıran ortaklık tost makineleri, su ısıtıcıları, stand mikserleri, narenciye sıkacakları ve kahve makineleri ile genişledi. Çiçekler, yapraklar, limonlar, dikenli armutlar ve kiraz motifli desenlerle bezeli küçük mutfak aletleri İtalyan sıcaklığını mutfaklarına taşımak isteyenler için göz alıcı görünüme sahipler.

Mutfaklarında Dolce&Gabbana’nın beğenilen tarzını yansıttığı ürünler Smeg’in internet sitesinde satışta.