Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

01.11.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Ayakkabıdan parfüme, aksesuardan içeceğe haftanın en yeni ve en modaları

En moda En yeni

Esnek tabanlar
Anne Klein modern ve kullanışlı ayakkabı tasarımlarıyla yaşam temposu hızlı olan kadınlara hitap ediyor. Anne Klein’ın kullandığı teknoloji sayesinde tabanlar 90 derece
bükülebiliyor.

Hızlı ve asi ayakkabılar
Adidas Originals yarış temalı 2008 sonbahar koleksiyonunda ünlü otomobil markası Porsche’nin çizgilerini yansıtıyor.
Reebok ise her sezon farklı bir konseptle tasarladığı Freestyle ayakkabılarını bu sezon rock temasına hazırlamış.

Marilyn’den sonra sıra Beyonce’de


Emporio Armani’nin yeni parfümü Diamonds‘ın yüzü 25 yaşındaki R&B yıldızı Beyonce Knowles oldu. Ahududu ve meyve esanslı parfümün reklam filmi için Marilyn Monroe’nun şarkısı “Diamonds Are A Girl’s Best Friend” parçasını da Beyonce yorumladı.

Kahvenin yakın dostu
İtalyan markası Molinari’nin Sambuca anason likörü genellikle kahve ile birlikte servis ediliyor, hatta yarım bardak likörün içine üç kahve çekirdeği atmak neredeyse gelenekselleşmiş bir sunum şekli. Yavaş içmekte fayda var zira bu likörün alkol oranı yüzde 40.

Çantalar da ekoseBüyük çantalar geçen seneki gibi bu sezon da çok moda. Bu sezonun bir diğer vazgeçilmezi ise ekose. Collezione’nun kış koleksiyonu da bu iki trendi birleştirdiği büyük ekose çantalarla dikkat çekiyor.


Kışa inat cıvıl cıvıl
Kyo-MyFriend’in desenli pijama altları ve üzerine giyebileceğiniz rengarenk pamuklu tişörtleri ile kışın iç karartan havasından uzak durabilirsiniz.

Kemençe ile caz
Kemençe virtüözü Ahmet Kadri Rizeli kemençe ile caz müziğini bir araya getiren bir albüm hazırladı. “Jazz Alla Turca” adlı albümde Rizeli’ye Nail Yavuzoğlu, Nezih Yeşilnil ve Cem Aksel oluşan Modal Jazz Trio grubu eşlik etti.

Beş haftalık lezzet yolculuğu
Gastronomi kursu “Lezzetlere Yolculuk” 5 Kasım akşamı saat 19.00’da Mövenpick İstanbul’da başlıyor. Gusto Dergisi Yayın Yönetmeni Mehmet Yalçın, gastronomi yazarı Ahmet Örs, uluslararası gastronomi danışmanı Osman Serim ve Mövenpick İstanbul Executive Chef’i Maximilian Thomae’nin eğitmenlik yapacağı beş haftalık kursa en fazla 30 kişi katılabilecek. 3 Aralık’a kadar sürecek olan kursta her hafta füme balıklardan peynir çeşitlerine farklı bir konu işlenecek. Ayrıntılı bilgi için (0212) 244 00 18’i arayabilirsiniz.

Son üç gün

En moda En yeni

İsviçre mutfağını tanıtmak amacıyla şef Thomas Karrar eşliğinde Swissotel’deki Chalet Restoran’da gerçekleştirilen İsviçre Yemek ve Kültür Festivali 3 Kasım’a kadar devam ediyor.

Bilezikler kalınlaştı
Assortie’nin otantik kalın bileklikleri geçen sezon ortaya çıkan bohem stilin devamına işaret ediyor. Bilekliklerin sarı altın, bakır ve siyah olanları mevcut.