Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

22.11.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Şaraptan kozmetiğe, giyimden yiyeceğe haftanın en yenileri

En moda En yeni

Jean’ler daha ucuza
JeansLab’de sonbahar indirimi başladı. Diesel’in genç markası 55DSL başta olmak üzere Lee Cooper, Replay, Wrangler, Lee, Phard ve Glocal gibi yabancı markaları bir arada sunan JeansLab’de yüzde 50’ye varan indirim var.


En moda En yeni

Haberin Devamı

Yeni LeBron ayakkabısı
Nike, bu yaz Pekin Olimpiyatları’nda altın madalya alan basketbolcu LeBron James için yeni bir ayakkabı tasarladı. LeBron imzalı ayakkabıların en yenisinin adı Zoom LeBron VI.


En moda En yeni



Yaz sonrası bakım
Clinique, yaz sonrası cildini tekrar canlandırmak isteyenlere özel setler hazırladı. Güneşten ve sıcaktan cildi kuruyan ya da donuklaşanlar satın alacakları herhangi bir cilt bakım ürünüyle birlikte 19 YTL karşılığında bir bakım setine sahip olabilirler.

En moda En yeni


Doğum günü pastaları
Beyaz Fırın, doğum günü pastalarının çeşitlerini yeniledi. Çocukların çok sevdiği çizgi film kahramalarından oluşan pastalar sevimli hayvan ve çiçeklerle süslü.

Bu yılın Primeur şarapları
Her yıl kasımın üçüncü perşembesi dünyadaki birçok şarap üreticisi, bağbozumu bitimini kutlamak için, yeni bağbozumu şaraplarının habercisi olan Primeur şaraplarını piyasaya çıkarıyor. 150 ülkede aynı gün satışa sunulan Kavaklıdere Primeur’de bu yıl Öküzgözü ve Sultaniye üzümleri kullanılıyor.

Salatada da ette de iddialı
İstanbul Süzer Arcade’deki Mica Lounge, özellikle levrek marine salatası, dört peynirli bonfilesi ve közde patlıcanlı rigatonisi ile iddialı.

Titreşimli maskara Lancome’un dakikada
7 bin mikro titreşimle kirpikleri şekillendiren Oscillation marka maskarasını tek bir tuşa basarak kullanabilirsiniz. Fırçayı kirpik köklerinin hizasına yerleştirip yukarıya doğru hareket ettirmeniz yeterli. Ürün 1 Aralık’tan itibaren piyasada.

En moda En yeni



Bisküvili, kremalı
Milka’nın yeni çikolatası “Schoko & Keks” bisküvili ve krema dolgulu.

Çikolata ve fıstık bir arada
Magnum Infinity Antep Fıstıklı, Magnum’un İtalya’daki çikolata tesislerinde Türk tutkunları için özel olarak üretildi. Ürünün fiyatı 2 YTL.

Sindirimi kolay, kalorisi az
Doğa’nın yeni ürünü “Nutridigest Proactive Probiyotik Tahıl Gevreği”, metabolizmanın işleyişine katkıda bulunuyor, özellikle de sindirimi kolaylaştırıyor.