Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

21.02.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Çantadan şaraba, şaraptan kitaba haftanın en yeni ve en modaları

En moda En yeni

Bahar renkleri
Escada’nın 2009 ilkbahar/yaz koleksiyonunda yüksek belli pantolonlar ön planda. Afrikalı kadınların takılarından esinlenerek hazırlanan altın kolyeler ise egzotik bir hava yaratmak isteyenler için.


Kütüphanenizde yer açın
- Bill Bryson’ın “Hemen Her Şeyin Çok Kısa Bir Tarihi”nin kısaltılıp resimlendirilmiş yeni baskısı, Boyner Yayınları etiketiyle kitapçılarda.
-Madonna’nın hayatındaki bilinmeyen noktaların anlatıldığı ve erkek kardeşi Christopher Ciccone tarafından kaleme alınan “Kız Kardeşim Madonna” Martı Yayınları’ndan çıktı.


Tatlı bir çekicilik
Axe kadınların çikolata zaafından ilham alarak Dark Temptation isimli duş jeli ve deodoranttan oluşan yeni bir seri yarattı.



Yaza hazırlık için

En moda En yeni


Anadolu yakasında Suadiye sahilindeki The Shore Club’da spor akademisi mezunu uzmanların eşliğinde form tutabilirsiniz. Hafta içi 07.00’den 23.00’e kadar hizmet veren tesiste bosu, gymstick, pilates ve spinning dersleri veriliyor.


Meraklısına
İdol’ün kısıtlı sayıda üretilen Consensus 3 Meşe serisi şaraplarını sadece özel restoran ve şarap butiklerinde bulabilirsiniz.

İkisi bir arada
Avon farklı cilt tiplerine yönelik ürettiği yeni bakım serisi Solutions ile cildin gün içinde farklılaşan sorunlarını yok etme iddiasında.

Hacimli kirpikler
L’Oreal Paris’in yeni maskarası Extra Volume Collagene, içeriğindeki hidrakolajen ve özel fırçası vasıtasıyla kirpikleri normalin 12 katı hacimlendiriyor.



Raflardaki yeni lezzetler

En moda En yeni



Eti’nin mozaik desenli bisküvisi Eti Tutku’nun artık çikolatası da var.
Ülker’in yeni dev bisküvisi Hanımeller Kurabiyem’in içinde bütün fındıklar ve iri çikolata parçaları var.
Hem fiziksel hem de ruhsal açıdan rahatlatıcı bir etkisi olan papatya ile bal Doğa Papatya&Bal Çayı’nda
bir araya geldi.
Cappy’nin, %100 Meyve Suyu Serisi genişlemeye devam ediyor. Serinin yeni ürünleriyse yüzde 100 elma-vişne suyu, elma-şeftali suyu ve karışık meyve suyu.
Tadım’ın sağlıklı ve pratik ürünü tadımca yüzde 60 oranında kuru meyve ve kuruyemiş içeriyor.
Saray’ın yeni bisküvisi Saray Life, zeytinyağının lezzetiyle kepeğin sindirime yardımcı özelliklerini bir araya getiriyor.