Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

25.04.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Gizia’nın ilkbahar-yaz koleksiyonunun göze çarpan detayı 2009’un yeni trendi olmaya aday püsküller.

En moda En yeni

Salkım saçak bir yaz
Gizia’nın ilkbahar-yaz koleksiyonunun göze çarpan detayı 2009’un yeni trendi olmaya aday püsküller.

Sezon açıldı

En moda En yeni


Boğaziçi Üniversitesi’nin Kilyos Sarıtepe kampüsünde bulunan Burc Beach 2009 sezonunu açtı. İstanbul’dan uzaklaşmadan yazın keyfini çıkarmak isteyenler için ideal.

Erkeksi şişe
Diesel’in limon, siyah  gül, pelesenk yağı ve amber aromaları içeren yeni erkek parfümü Only The Brave yumruk şeklindeki şişesiyle dikkat çekiyor.


Küçük hanımlara
Benetton markasının  çocuk bölümü 012 Benetton’un sezon koleksiyonunda kız çocukları için fırfırlı elbiseler, baskılı rengarenk tişörtler ve bağcıklı sandaletler var.


“Gün Işığında”
Berna Sağlam Naipoğlu’nun Dünya Gazetesi’nde haftada bir yayınlanan köşe yazılarından derlediği  “Gün Işığında” isimli kitabı Epsilon Yayınevi’nden çıktı.

Boğaz’da yat gezileri
En moda En yeni


Mayıs ayından itibaren hizmete girecek Latilla ve Matilda isimli lüks yatlarla İstanbul Boğazı’nın tadını çıkarabileceksiniz. 175 kişilik kapasitesi olan yatlarda 70 kişilik V.I.P salon ve 90 metrekarelik bir dans pisti var. Daha fazla bilgi için: info@yatmatilda.com


İnsanlığın “büyük” adımının 40’ıncı yılı
Neil Armstrong 1969 yılında Ay’a ayak bastığında kolundaki Omega marka saat tam 02.56’yı gösteriyordu. Firma bu tarihi ziyaretin 40’ıncı yılını kutlamak için Speedmaster 02.56 GMT isimli yeni bir model üretti. 

Serinin en yenisi
Doluca şaraplarının Sarafin serisinin en yenisi Sarafin Shiraz, meyvemsi tadıyla dikkat çekiyor. 

Güzellik / sağlık
-Lierac’ın Morpho-Slim kremi selülit görünümünü azaltırken cildi sıkılaştırmayı da vaat ediyor.
-15 Mayıs tarihine kadar Dermalogica’nın Age Smart serisindeki ürünlerden 209 TL’lik alışveriş yapanlara markanın temizleyicisi hediye.
-Herbalife’ın yeni ürünüHerbal Aloe Konsantre İçecek içerdiği aloe jeli ile sindirime yardımcı olurken, vücudun kendini temizleme sürecini de desteklemeyi vaat ediyor.
-Biotherm’in nemlendiricisi Aquasource cilde gün boyu kaybettiği nemi geri kazandırmayı hedefliyor.