Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

09.05.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Derishow’un diz boyundaki yazlık elbiseleri markanın iğne oyalı uzun kolyeleri ve büyük deri çantalarıyla da uyum sağlıyor.

En moda En yeni

Uyumlu elbiseler
Derishow’un diz boyundaki yazlık elbiseleri markanın iğne oyalı uzun kolyeleri ve büyük deri çantalarıyla da uyum sağlıyor.

Kahve tutkunlarınaGloria Jean’s Coffees’in ısıyı muhafaza eden özel fincanları Travel Mug’lar kahvesini yanında taşımak isteyenlere.

Bardaktaki dünya
Gusto dergisi dünya içkilerini daha yakından tanımak isteyenler için İçki Kültürü Kursları açıyor. İlki 13 Mayıs Çarşamba 19.00’da Levent’teki Mövenpick Otel’de başlayacak kursta dört hafta içinde 32 adet dünya içkisi incelenecek ve tadılacak.

Koleksiyonerler için
Benetton’un dergisi Colors’ın Taschen yayıneviyle ortak projesi olan “Colors Extraordinary Records” kitabını yayımlandı. 400’ün üzerinde vinil plak hakkında bilgi içeren kitap, internet sitesinden sipariş edilebiliyor. (www.taschen.com)

Parlak adımlar
Nine West’in ilkbahar-yaz koleksiyonundaki pembe neon renkli deri, topuklu ayakkabılar dikkat çekmekten hoşlanan kadınlar için ideal.

Dubai’de bir gün hediye
15 Mayıs-15 Eylül arasında Emirates Havayolları’nın First ve Business Class yolcuları, Dubai’deki The Adress Downtown Burj Dubai Otel’inde oda-kahvaltı ücretsiz olarak konaklayabilecekler.


Sıra İtalya’daWhirlpool Mutfak Sanatları Akademisi bu ay İtalyan yemeklerini konuk ediyor. Programda İtalyan mutfağı davet mönüsü, el yapımı makarnalar ve sosları, el yapımı pizzalar gibi kurs alternatifleri var.


Güzellik & Sağlık

-Johnson’s Baby’nin A ve E vitaminleri içeren yoğun bakım kremi hem annelerin hem de bebeklerin kuru
ve hassas ciltlerine kaybettikleri nem dengesini geri kazandırmak için,,,
-Schwarzkopf’un Taft Looks serisinin yeni ürünü Taft Wet Look Shine ile  jöle saçlar 24 saate kadar ıslak görünüyor.
-Armani’in yeni maskarası Eyes to Kill’in asimetrik fırçası ve içeriğindeki sabitleyici, kadınlara daha uzun ve hacimli kirpikler ve daha kalıcı bir göz makyajı sağlıyor.
-Lierac yeni nemlendirici bakım serisi Hydra-Chrono ile cildin üst ve alt tabakaları arasındaki nem alışverişini hızlandırıp yaşlanma etkilerini azaltmayı vaat ediyor. 


Raflardaki en yeniler

-Dankek’in yeni çikolata ve vişne soslu ıslak mini kekleri öğün aralarında tatlı krizine girenler için ideal.
-Henkel’in piyasaya sürdüğü yeni konsantre çamaşır deterjanı Tursilmatik Badem Sütü içerdiği badem aromasıyla çamaşırları temizlerken güzel kokmalarını da sağlıyor.
-Koska’nın şeker ilave edilmeden üretilen organik reçellerinin çilek, kayısı, vişne ve ahududulusu var. 
-Ananas, limon ve çilek aromalı dondurma Max Twister’ın portakal, çilek ve kavunlusu da çıktı.
-Cheetos’un uzaylı şeklindeki yeni mısır çerezi Ufo’nun içinden tasolar ve etiketler de çıkıyor.
-Eti’nin ayrı ayrı paketlenmiş çikolata çubuklarından oluşan yeni ürünü Eti Sticks kullanışlı ambalajıyla dikkat çekiyor.
-Mentos’un yeni ürünü Mentos Rainbow ile üzüm, çilek, portakal, karpuz, ananas, ahududu ve elma aromalı şekerlerini aynı pakette birleştirdi.